STRAVIČNA OBJAVA UBICE IZ JAGODINE: Mesec dana pre jezivog čina podelio je ovaj snimak (VIDEO)
Ubica iz Jagodine, Foto: Printscreen/facebook/Bojan M.

BIO JE AKTIVAN NA MREŽAMA

STRAVIČNA OBJAVA UBICE IZ JAGODINE: Mesec dana pre jezivog čina podelio je ovaj snimak (VIDEO)

Policija je preksinoć po prijavi došla u stan u kojem živi Manojlović i zatekla jezivu scenu

Objavljeno:

Stravičan zločin dogodio se u ponedeljak uveče u Jagodini kada je Andrea K. (35), majka petoro dece, ubijena! Za njenu smrt osumnjičen je Bojan Manojlović (45) s kojim je Andrea, navodno, bila u emotivnoj vezi.

Policija je po prijavi došla u stan u kojem živi Manojlović i zatekla jezivu scenu. Nesrećna žena je zatečena sa vidljivim povredama i tragovima udaraca najverovatnije nastalih pesnicama i šutiranjem. Rezultati obdukcije se još uvek čekaju.

Ubijena Andrea K.
Ubijena Andrea K.foto: Printscreen/Facebook

Osumnjičeni Bojan ubrzo je uhapšen i određeno mu je zadržavanje u trajanju od 48 časova, očekuje se da danas bude saslušan kod dežurnog tužioca u Jagodini.

Andrea je majka petoro dece, a Bojan otac troje dece

Kako je Blic preneo, Bojan je bio nasilan prema drugim članovima svoje porodice, zbog čega su mu izricane hitne mere.

- Proverom kroz pisarnicu OJT Jagodina utvrđeno je da su u ranijem periodu protiv Bojana Manojlovića iz Jagodiine izricane hitne mere shodno Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici, ali ne prema sada pokojnoj A.K., već protiv drugih članova njegove porodice - saopštili su iz Osnovnog javnog tužiaštva u Jagodini.

Osumnjičeni Bojan
Osumnjičeni Bojanfoto: Printscreen/facebook/Bojan M.

Manojlović je bio veoma aktivan na društvenim mrežama gde smo pronašli nekoliko fotografija sa decom koju je viđao u prostorijama Centra za socijalni rad.

Nešto više od mesec dana pre nego što je počinio strašan zločin Bojan Manojlović je podelio objavu u kojoj magistar hafiz Ammar Bašić govori o mentalnom zdravlju i psihološkoj krizi i tome kako pomoći osobama s takvim problemima.

Sem toga, pronašli smo i nekoliko objava koje se tiču lečenja zavisnosti od psihoaktivnih supstanci.

Da li je ovim objavama želeo da ukaže na nekakav problem s kojim se bori, sada više nije važno jer je počinio nešto na šta niko nema pravo, oduzeo je život ženi, majci petoro dece!

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

SOS telefoni Autonomni Ženski Centar

- SOS telefon 0800-100-007, radnim danima 10-20h

Bonus video: Ubistvo u Paraćinu

00:16

Ubistvo u Paraćinu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.