OTAC MONSTRUM OSTAVLJAO KVAKU DA JE HRANE: Zaključavao je u WC-u posebnim ključem, detalji ZLOSTAVLJANJA DEVOJČICE
Monstrum, Foto: Tamara Trajković, Mup, Nenad Kostić

jezivo

OTAC MONSTRUM OSTAVLJAO KVAKU DA JE HRANE: Zaključavao je u WC-u posebnim ključem, detalji ZLOSTAVLJANJA DEVOJČICE

Komšije Pašajlića kažu da su slušali zapomaganje deteta iz stana

Objavljeno:

Uroš Pašajlić (38) za kojim je raspisana potera zbog sumnje da je godinama držao iznemoglu i neuhranjenu ćerku (8) kao "roba" u stanu, u kadi, na Zvezdari, ostavljao je kvaku od ulaznih vrata u svom sandučetu koje je bilo polomljeno kako bi neko dolazio i ostavljao hranu devojčici.

- Policajci su navodno razdvojili lisice i jednu zabili u bravu kako bi otvorili ulazna vrata. Devojčica je bila zaključana u kupatilu posebnim ključem - tvrdi izvor blizak istrazi.

U sandučetu stana nalazi se kvaka.

Mirijevo
foto: Kurir

Komšije Pašajlića kažu da su slušali zapomaganje deteta iz stana.

1 / 7 Foto: Facebook

- Čuli smo zapomaganje deteta iz prozora od kupatila, jer je on nju držao zatočenu u kadi - kažu komšije.

Iz stana se širi nesnosan smrad i pun je đubreta.

Podsetimo, jeziv slučaj zlostavljanja deteta otkriven je kada je Beograđanka I. L. prijavila u policijskoj stanici Palilula da ju je muž U. P. brutalno tukao, kao i da već duže vreme drži svoju ćerkicu kao roba.

Stan u kojem je devojčica bila zatočena sada je zapečaćen

Mirijevo
foto: Tamara Trajković

Žena je imala vidljive povrede, a prema prvim informacijama izjavila je da ju je nevenčani suprug glavom udario u nos i da je tako zadobila prelom.

- Tada je ispričala i da on drži ćerkicu od osam godina godinama zatvorenu u stanu na Zvezdari. Ćerkicu je, kako je navela I. L, osumnjičeni dobio u braku sa drugom ženom - kaže izvor.

Brigu o devojčici je preuzelo Prihvatilište za decu nakon što je primljena u bolnicu kada ju je policija zatekla zatočenu. Po dolasku u bolnicu bila je dehidrirana, izgladnela i zapuštena, a kada su je videli svi dežurni doktori su - zaplakali!

- Ona je bila u stanu sa ocem koji joj je povremeno davao hranu. Devojčica je po dolasku u bolnicu bila veoma loše: dehidrirana, neuhranjena. Kada su joj doktori dali da jede izgledala je kao da nije ništa jela mesecima. Da je ostala u tom stanu još pet dana, pitanje je da li bi preživela - kaže izvor upoznat sa slučajem.

02:52

Da li je moguće da ovakvo zlo živi u našem komšiluku?

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.