OBDUKCIONI NALAZ UBIJENE PETRE (2) IZ ZAJEČARA: Malena devojčica umirala u NAJGORIM MUKAMA, da se NAJEŽI ČOVEK
Majka i očuh ubiejne Petre, Foto: Kurir / S.B., Printscreen/Facebook

horor

OBDUKCIONI NALAZ UBIJENE PETRE (2) IZ ZAJEČARA: Malena devojčica umirala u NAJGORIM MUKAMA, da se NAJEŽI ČOVEK

Istragom je utvrđeno da je Miloš bio pijan dok je zverski tukao devojčicu

Objavljeno: 13:52h

Petra Vladulović (2) umrla je u najgorim mukama svedoči obdukcioni nalaz koji je danas stigao u Više javno tužilaštvo u Zaječaru.

Za njeno ubistvo osumnjičen je očukh Miloš Nikolić.

On se nalazi u pritvoru, a majka je puštena na slobodu.

Majka i ouh ubijene Petre
Majka i ouh ubijene Petrefoto: Printscreen/Facebook

Istragom je utvrđeno da je Miloš bio pijan dok je zverski tukao devojčicu.

- Dana 24.03.2023. godine Višem javnom tužilaštvu Zaječar dostavljen je obdukcioni zapisnik Zavoda za sudsku medicinu u Nišu sa zaključkom u kome se pored ostalog navodi da je kod deteta P. V., smrt nastala nasilno, a nastupila je neposredno usled prestanka disanja i srčanog rada, uzrokovanog obimnim jakostepenim povredama glave i posledičnim razvojem jakostepenog otoka mozga. Kod deteta su utvrđene i druge povrede koje sve zbirno predstavljaju tešku telesnu povredu opasnu po život- stoji u sapštenju.

Više javno tužilaštvo u Zaječaru zatražiće i veštačenje mehanizma nanošenja povreda od strane Zavoda za sudsku medicinu.

- Višem javnom tužilaštvu Zaječar dostavljeno je veštačenje sudskog veštaka iz oblasti neuoropsihijatrije dr Mirjane Filimonović, neuropsihijatra, koja je u svom nalazu navela da je okrivljeni Miloš Nikolić, u vreme izvršenja krivičnog dela za koje je osumnjičen, bio u stanju srednjeg pijanstva, odnosno bio je pod dejstvom alkohola sa količinom alkohola u krvi od 1,63 promila, dana 21.02.2023. godine u 14,30 časova- dodaje se u saopštenju.

Okrivljeni će biti upućen na neuropsihijatrijsko i psihološko veštačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, po naredbi ovog tužilaštva.

00:50

Hapšenje osoba osumnjičenih za ubistvo Ranka Radoševića - Eskobara

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media