VOLELI REKU, ČESTO PROVODILI VREME ZAJEDNO, PA NESTALI U NJOJ: Ove slike svedoče da su momci bili NERAZDVOJNI! FOTO
Nestali mladići na Dunavu, Foto: Društvene mreže, Printscrene / Facebook, Nebojša Mandić

VOLELI REKU, ČESTO PROVODILI VREME ZAJEDNO, PA NESTALI U NJOJ: Ove slike svedoče da su momci bili NERAZDVOJNI! FOTO

Na fotografijama sa društvenih mreža se vidi da su prijatelji često bili na vodi, vozili se čamcem, a Nenad je i na zabeleženim slikama nosio prsluk

Objavljeno: 11:45h

Četvorica prijatelja Milan Nikolić, Miloš Marković (37), Nenad Trivković (38) i Mane K., kojima se čamac prevrnuo kada su se vraćali sa izleta na Beloj Steni, bili su nerazdvojni i često su odlazili na slične izlete u prirodu. Mane K. je uspeo da ispliva iz vode i spasi se, dok se za trojicom mladića još uvek traga.

Kako se vidi na fotografijama objavljenim na društvenim mrežama, četvorica prijatelja su bili veoma bliski i često su provodili vreme zajedno u prirodi. Oni su išli na izlete, pravili roštilj u prirodi i družili se.

Ada Huja, Milan Nikolić, Miloš Marković, Nenad Trivković
foto: Društvene mreže

Jedan od njih, Nenad Trivković je neplivač i on je, kako se sumnja, u trenutku nesreće imao zaštitni prsluk.

Kako smo ranije pisali, pretpostavlja se da je Nenad učinio herojski potez i skinuo prsluk kako bi ga podelio sa prijateljima.

Ada Huja, Milan Nikolić, Miloš Marković, Nenad Trivković
foto: Društvene mreže

Na fotografijama sa društvenih mreža se vidi da su prijatelji često bili na vodi, vozili se čamcem, a Nenad je i na zabeleženim slikama nosio prsluk.

Čamac se potopio u subotu uveče kada su se mladići vraćali sa Bele stene, a Mane K. je čudom uspeo da se izbori sa nemirnim Dunavom, preplivao je, lutao kroz šiblje i šumu i naišao na prvu kuću u blizini Krnjače.

On je zatražio pomoć i ispričao šta mu se dogodilo. Kako je rekla žena, koja živi u pomenutoj kući, Mane je bio van sebe i samo je izgovorio: "Izvinite što sam vam upao u kuću, moji prijatelji su se podavili".

Ada Huja
foto: Facebook

Pripadnici MUP, kao i prijatelji i porodica nestalih mladića već peti dan tragaju za njima od Pančevačkog mosta pa sve do ušća Tamiša u Dunav.

- U ime porodice i prijatelja mog supruga Nenada, kao i Milana Nikolića, Miloša Markovića, koji su nestali nakon prevrtanja čamca na Dunavu, u noći između subote i nedelje, apelujem na ljude dobre volje koji su u mogućnosti da pomognu u potrazi čamcima za našim najmilijima. U potrazi su nam neophodni čamci i druga plovila, a posebno ona opremljena dodatnom opremom poput sonara. Svako ko je zainteresovan i misli da može da nam pomogne, može se javiti Dušanu Markoviću na broj telefona: 063/72-01-202 - apelovala je supruga nestalog Nenada.

Bonus video:

00:17

Opsezna potraga za nestalim muškarcima u Dunavu

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.