OVO JE VASPITAČICA NA ČIJA AUTA JE BAČENA BOMBA: Komšije kažu da je FINA, a evo čime joj se muž bavi (FOTO)
Vaspitačica, Foto: Privatna arhiva/Kurir

DRAMA NA ČUKARICI

OVO JE VASPITAČICA NA ČIJA AUTA JE BAČENA BOMBA: Komšije kažu da je FINA, a evo čime joj se muž bavi (FOTO)

Bomba je podmetnuta direktno ispod auta koji se nalazi ispod terase porodice, dok okolo nije bilo parkiranih tuđih vozila

Objavljeno:

Eksplozija bombe koja je totalno uništila vozila marke "reno twingo" i auto koji se u tom momentu nalazio pored njega marke "mercedes", dogodila se u ponedeljak oko pola tri ujutru, a pored automobila je pronađena "kašika" od ručne bombe.

Vlasnica oba vozila je M.M. (39), vaspitačica u vrtiću, dok je njen suprug S.M. vlasnik ambulante za fizikalnu terapiju.

- Moj sin je čuo kada je bomba eksplodirala i izašao je da ponudi pomoć, ali se policija brzo pojavila. Cela ulica je bila puna vozila pod rotacijom. Ja ih ne poznajem mnogo, ali deluju mi kao jako fina porodica - kaže za Kurir jedna od komšinica oštećenih.

Naime kako komšije dodaju, oni su veoma porodični ljudi i nisu imali situacije gde su se neprikladno ponašali ili bilo šta što bi ih navelo da pomisle da bi neko hteo da im naudi.

1 / 3 Foto: Kurir

Bomba je podmetnuta direktno ispod auta koji se nalazi ispod terase porodice, dok okolo nije bilo parkiranih tuđih vozila.

Policija radi na otkrivanju motiva i na identifikaciji osobe koja je bacila bombu.

Podsetimo, M.M. kada je davala izjavu policiji, naglasila je kako joj niko nije pretio i kako ne zna razlog koji je mogao nekoga da navede na ovo.

Suprug vlasnice vozila S.M. nije hteo da komentariše trenutnu situaciju.

Policija dalje nastavlja uviđaj.

Bonus video: Bomba u sudu u Podgorici

00:10

Aktivirana bomba u Osnovnom sudu u Podgorici

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.