SASLUŠANA SUPRUGA HIRURGA KOJI JE OSUMNJIČEN ZA NASILJE U PORODICI: Tvrdila je 1 STVAR
Nikola Ostojić, Foto: Društvene mreže

POZNATI HIRURG U PRITVORU

SASLUŠANA SUPRUGA HIRURGA KOJI JE OSUMNJIČEN ZA NASILJE U PORODICI: Tvrdila je 1 STVAR

Zbog povrede ruke, operisana je na VMA, i njen oporavak dobro teče

Objavljeno: 18:03h

U nastavku postupka koji se vodi protiv Nikole Ostojića (48), poznatog hirurga sa VMA, koji je osumnjičen da je brutalno pretukao svoju ženu Ivanu O. (42), u porodičnoj kući u Zemunu, danas je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, saslušana oštećena, doktorova supruga, saznaju "Novosti" .

Ona je danas, u potpunosti ponovila svoje tvrdnje, odnosno iskaz dat policiji nakon hapšenja supruga, kada je rekla da ju je muž od početka januara do početka februara, u više navrata, šutirao nogama u telo i glavu, udarao rukama i raznim predmetima. Tada joj je, navodno, nanosio teške telesne povrede.

Takođe, tvrdila je i da ju je muž davio kablom, čupao za kosu, pretio, ponižavao i vređao. Poslednji put, povrede su joj nanete u predelu glave, butina, vrata, trupa, ruku, polomljena su joj 4 rebra i leva laktična kost.

dr Ostojić
dr Ostojićfoto: Printscreen / Instagram

Zbog povrede ruke, operisana je na VMA, i njen oporavak dobro teče.

Podsetimo, pre oštećene, u Tužilaštvu su saslušani njen brat koji je potvrdio sestrine reči, policajac koji je bio na uviđaju, kao i kućna pomoćnica i Ivanina prijateljica.

Ove dve svedokinje rekle su da im se Ivana žalila na muža, ali da ni jedna od njih nikada nije video da je on vređa ili tuče.

20:51

Nasilje nad ženama mora da prepozna okolina! To nije nečiji privatan problem

(Espreso / Novosti online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.