APATINCI STRAHUJU ZBOG UBICE STARICE: Nesrećnu ženu pokrao i BRUTALNO UBIO, a njena TEŠKA SUDBINA kida srce!
Ubistvo u Apatinu, Foto: KURIR/J.M.

nezapamćeni horor

APATINCI STRAHUJU ZBOG UBICE STARICE: Nesrećnu ženu pokrao i BRUTALNO UBIO, a njena TEŠKA SUDBINA kida srce!

Telo nesrećne starice upućeno je na obdukciju

Objavljeno:

Policija traga za ubicom starice Bosiljke M. (83) koja je juče ujutru zaklana u svojoj kući u Apatinu, a postoji sumnja da je ona poznavala ubicu jer mu je otvorila vrata. Takođe, osumnjičeni je znao da njena unuka rano odlazi na posao i tada ušao u kuću.

- Bosa nije zaslužila ovakvu sudbinu. Bila je divna prema svima nama, svakom bi pružila pomoć. Da joj je tražio pare, dala bi mu... Mi smo sad svi u strahu i tako će biti dok ga policija ne uhapsi- kaže jedna od Bosiljkinih komšinica.

Mesto zločina
Mesto zločinafoto: Kurir/ J.M.

Kako su ispričali meštani, staricu je pratila teška sudbina.

"Imala je sina jedinca koji je davno preminuo. Nesrećna žena je tada sa svojim suprugom otišla u Crnu Goru. Imali su neke apartmane dole i njih su izdavali preko letnje sezone. Verovatno su zbog toga mislili da ima para. Ovo je sigurno uradio neko koga je ona poznavala, čim ga je pustila u kuću", navode komšije.

Oni dodaju da žena sigurno ne bi pustala nepoznate ljude u svoj dom.

Mesto zločina u Apatinu
Mesto zločina u Apatinufoto: Kurir/ J.M.

"Nakon smrti supruga ona se vratila u Apatin da živi jer nije mogla više da bude sama tamo. Bosin sin i snaja su preminuli rano i zbog toga je unuka živela s njom. Srce nam se svima slomilo zbog toga, ali smo se i mnogo zabrinuli jer još uvek nije niko uhapšen, ne izlazimo napolje i vrata su nam zaključana. Nadamo se da će ubica biti pronađen uskoro", rekla je komšinica za "Novu".

Telo nesrećne starice upućeno je na obdukciju.

U policiji kažu da trenutno imaju dve verzije zločina.

Podsetimo, juče ujutru je u porodičnoj kući u Apatinu pronađeno telo starice B. M. (83). Nesrećna žena je zaklana, a po razbacanim stvarima po celoj kući pretpostavlja se da je motiv ovog zločina razbojništvo.

(Espreso / Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.