MINISTARSTVO ZDRAVLJA IZNELO NOVE DETALJE O SLUČAJU PREMINULE TRUDNICE IZ UŽICA! Ovo je njihovo saopštenje
Preminula trudnica, Foto: Facebook

tuga

MINISTARSTVO ZDRAVLJA IZNELO NOVE DETALJE O SLUČAJU PREMINULE TRUDNICE IZ UŽICA! Ovo je njihovo saopštenje

Ministarstvo zdravlja Republike Srbije će, poštujući zakonsku proceduru, javnost obavestiti o činjenicama koje će biti utvrđene nakon okončanja inspekcijskog nadzora

Objavljeno:

U slučaju komplikacija nastalih kod trudnice Isidore Mićić iz Užica koje su uzrokovale smrt trudnice i ploda, na zahtev direktora Opšte bolnice u Užicu formirana je komisija za sproveđenje vanredne unutrašnje provera kvaliteta stručnog rada u vezi sa lečenjem pacijentkinje, potvrđuju za Telegraf u Ministarstvu zdravlja.

- Inspekcija Ministarstva zdravlja trenutno postupa po pitanju provere rada zdravstvenih radnika nad zbrinjavanjem i lečenjem Isidore Mićić. Takođe je naložena i klinička obdukcija. Ministarstvo zdravlja Republike Srbije će, poštujući zakonsku proceduru, javnost obavestiti o činjenicama koje će biti utvrđene nakon okončanja inspekcijskog nadzora - navode u Ministarstvu.

Trudnica
foto: Printscreen/Facebook/I.P.

Podsetimo, Isidora Mićić (25) iz okoline Užica preminula je u noći između četvrtka i petka u užičkoj bolnici, u šestom mesecu trudnoće. Lekari su naveli da su, između ostalog, trudnici dali preko 40 jedinica krvi u jednom od brojnih pokušaja da je spasu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.