PREOKRET: Dragan Đurić nije uhapšen, tvrde advokati!
Foto: Dragan Kadić

prevara!

PREOKRET: Dragan Đurić nije uhapšen, tvrde advokati!

Među uhapšenima su inspektori Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, zaposleni u saobraćajnom preduzeću „Lasta“ Beograd, članovi upravnog odbora Veterinarskog zavoda „Zemun“, kao i 13 policijskih službenika
Objavljeno: 15:56h

Prvoobitna vest je bila kako je među uhapšenima i Dragan Đurić, bivši predsednik Partizana i vlasnik jednog modnog brenda. Protiv njega je podneta i krivična prijava u redovnom postupku.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ipak, advokati tvrde kako se radi o neistini i kako Dragan Đurić uopšte nije bio uhapšen.

Stefanović je rekao i da je policija podnela krivične prijave u redovnom postupku protiv još 25 ljudi osumnjičenih za više različitih krivičnih dela, posebno vezanih za zloupotrebe u državnim organima.

„Procenjuje se da su ova lica od 2005. godine do danas budžetima Republike Srbije, autonomne pokrajine Vojvodina, lokalnim samouprava i drugim privrednim subjektima naneli štetu višu od 10 miliona evra“, istakao je ministar policije.

VELIKA AKCIJA POLICIJE U SRBIJI: Uhapšene 53 osobe, pali inspektori, direktori, funkcioneri!

Stefanović je precizirao da su među uhapšenima inspektori Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, zaposleni u saobraćajnom preduzeću „Lasta“ Beograd, članovi upravnog odbora Veterinarskog zavoda „Zemun“, kao i 13 policijskih službenika koji su radili na poslovima registracije vozila i odgovorna lica javnih–komunalnih preduzeća.

„Ova akcija još je jedan ozbiljan pokazatelj da je država odlučna da se obračuna sa svim oblicima kriminala i korupcije i da niko ko je otimao novac građanima Srbije neće biti zaštićen, niti ga bilo kakav položaj, politička pripadnost ili funkcija koju obavlja može zaštiti od krivičnog gonjenja “, poručio je Stefanović.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.