MOGUĆE SU NOVE EKSPLOZIJE,  NE MOŽEMO DA PRIĐEMO NESTALIMA! Oglasio se ministar odbrane!
Foto: Fonet / Dragan Antonić

OPET ĆE PUĆI?

MOGUĆE SU NOVE EKSPLOZIJE, NE MOŽEMO DA PRIĐEMO NESTALIMA! Oglasio se ministar odbrane!

- Nestala lica se nalaze u opasnoj zoni kojoj trenutno ne možemo da priđemo - rekao je on
Objavljeno: 19:33h

Ministar odbrane Srbije Zoran Đorđević izjavio je u Kragujevcu da je požar u Tehničko-remontnom zavodu ugašen, ali da postoji opasnost od novih eksplozija.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Đorđević je novinarima posle obilaska TRZ-a kazao da je prilikom druge detonacije koja se dogodila oko 13.45 poginuo potpukovnik Miroslav Perišić, kao i da su nestale tri osobe "za kojima se intenzivno traga".

PRVA ŽRTVA TRAGEDIJE U KRAGUJEVCU: Potpukovnik Miroslav Perišić stradao u eksploziji!? (FOTO)

- Nestala lica se nalaze u opasnoj zoni kojoj trenutno ne možemo da priđemo. Iz Beograda su krenule ekipe Ministarstva odbrane koje treba da donesu robot i dron pomoću kojih treba da vidimo kakvi su uslovi za prilazak objektu - kazao je ministar. Đorđević je izrazio saučešće porodici potpukovnika Miroslava Perišića, za koga je naveo da je 26 godina bio zaposlen u Vojsci Srbije i Ministarstvu odbrane, a da je dve godine radio u TRZ-u.

JEDNA OSOBA MRTVA, za 3 se traga nakon stravične eksplozije u Kragujevcu! Više od 20 ljudi povređeno, cela Srbija u šoku!(FOTO)

Po njegovim rečima, objekat u kome je došlo do eksplozije urađen je po "najvišim standardima". Đorđević je naveo da je lično formirao komisiju koja će narednih dana ispitivati uzroke tog incidenta, dodavši da će javnost biti blagovremeno obaveštena o rezultatima istrage. Posle obraćanja novinarima, ministar se vratio u krug TRZ-a.

(Espreso.res / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.