"ODMAH SAM SE SETILA MOJE ANĐE": Danijelu stravično ubistvo u Zaječaru podsetilo na muke njene devojčice!
Danijela S., Foto: Privatna arhiva

tuga

"ODMAH SAM SE SETILA MOJE ANĐE": Danijelu stravično ubistvo u Zaječaru podsetilo na muke njene devojčice!

Seća se i dalje tog 9. jula 2016. godine kada je Anđelinu poslala na rođendan

Objavljeno:

Danijela S., majka male Anđe iz tog kraja, devojčice koja je odvedena sa dečjeg rođendana u komšiluku i brutalno silovana i ubijena, ne može da skrene misli sa ubistva malene, takođe iz Zaječara, koju je očuh nasmrt pretukao.

Njena Anđa silovana je i ubijena pre skoro sedam godina, a za njenu smrt osuđen je Vladica Rajković na 40 godina robije.

- Čula sam za ubistvo malene. Odmah sam se setila moje Anđe. Obe su ubijene i mučene. Dani mi teško prolaze, stalno mislim na nju - kaže Danijela.

Kako sama kaže najteže joj je što porodica ubice njenog deteta živi blizu nje.

- Kad vidim porodicu ubice okrenem glavu. Rekli su mi da je Vladicu pre mesec dana posetio otac, brat i snajka. Odneli mu hranu i garderobu, a moje dete trune u zemlji. Ubici mog deteta želim da umre u zatvoru - kaže majka Danijela za Telegraf.

Danijela S
foto: Kurir/Dragan Ilić

Seća se i dalje tog 9. jula 2016. godine kada je Anđelinu poslala na rođendan. Devojčica je bila presrećna. Već uveče je Danijelu sačekala vest - ćerkica joj je ubijena.

- Moja Anđa je bila u dva kovčega. Rekli su mi u metalnom i drvenom. Nisu mi dali da je vidim. Da jesam danas ne bih bila živa. Bol majke za detetom svaki dan je sve veći. Mogu da kažem svim majkama da čuvaju svoje decu - kaže Danijela.

Vladica Rajković
foto: Kurir

Zaječar je i 21. februara potresla još jedna tragedija. Očuh M. N. nasmrt je pretukao dvogodišnju devojčicu. Devojčica je umrla nakon sat vremena po prijemu u bolnicu. Obdukcija je pokazala da je imala teške povrede na glavi i rascep jetre.

Zaječar
foto: PRINTSCREEN FACEBOOK

U pritvoru je i njena majka koja se sumnjiči da je znala za zlostavljanje, ali ćutala.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.