OVO JE NIKOLA KOJI JE SATAROM POKUŠAO DA UBIJE KOMŠIJU U STAROJ PAZOVI: Nesrećni čovek u KRITIČNOM STANJU
Nikola T., Foto: Društvene mreže

strašno

OVO JE NIKOLA KOJI JE SATAROM POKUŠAO DA UBIJE KOMŠIJU U STAROJ PAZOVI: Nesrećni čovek u KRITIČNOM STANJU

Stanovnici Stare Pazove, ali i opštine, tvrde da su znali da će do ovog ili sličnog incidenta doći, jer je Nikolino agresivno ponašanje bilo sve gore

Objavljeno:

Osumnjičeni za pokušaj ubistva Nikola T. (26) iz Stare Pazove danas će biti saslušan u tužilaštvu pod sumnjom da je, u ponedeljak, satarom teško povredio komšiju Milenka B. (52).

Nesrećni čovek nalazi se u kritičnom stanju u Urgentnom centru. Motiv zločina su neraščišćeni računi od ranije, navodno, oko međe.

Nikola je u ponedeljak satarom nekoliko puta u glavu udario komšiju Milenka. Zatim je, otišao u svoju kuću i mirno sačekao policiju.

On će danas biti saslušan u tužilaštvu.

Poroci

Komšije o Nikoli kažu da je bio divan mladić dok se nije, navodno, odao porocima.

Nezvanično, od ranije je poznat policiji zbog tuča, narkotika i druženju sa momcima koji takođe imaju kriminalne dosijee.

Kako izvori bliski Nikoli T. tvrde, nedavno je imao incident na svadbi, gde je udario čoveka koji ima više od 70 godina. Povod nije poznat, a kao mogući uzrok se navode alkohol i narkotici.

Stanovnici Stare Pazove, ali i opštine, tvrde da su znali da će do ovog ili sličnog incidenta doći, jer je Nikolino agresivno ponašanje bilo sve gore.

Nikolini najbliži o tome šta se dogodilo tog ponedeljka juče za medije nisu želeli da govore.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.