KRVAVA ŽURKA, PA UBISTVO ROĐAKE: Maloletnici počinili dva TEŠKA ZLOČINA u poslednjih 48 sati
Policija (ilustracija), Foto: Nenad Kostić

strašno

KRVAVA ŽURKA, PA UBISTVO ROĐAKE: Maloletnici počinili dva TEŠKA ZLOČINA u poslednjih 48 sati

Maloletnici iz Ćuprije koji se terete za pokušaj ubistva uhapšeni su juče

Objavljeno:

U Srbiji su se u roku od 48 sati dogodila dva stravična zločina koja su počinili maloletnici. Prvi je bio u nedelju u Paraćinu kada su dvojica tinejdžera starosti 15 i 16 godina pokušali da ubiju šesnaestogodišnjaka, a drugi u selu Mileševo kod Bečeja u kojem je Lj. B. (16) ubio rođaku S. M. (65) tako što je udarao čekićem, ubadao nožem i davio.

Maloletnici iz Ćuprije koji se terete za pokušaj ubistva uhapšeni su juče, a sumnjiče se da su se, u noći između 18. i 19. februara, u jednom stanu u Paraćinu potukli sa šesnaestogodišnjakom, koji je tom prilikom zadobio povrede nožem.

Šesnaestogodišnji mladić zbrinut je u Opštoj bolnici u Paraćinu gde su mu konstatovane teške telesne povrede opasne po život. On je, kako se nezvanično navodi, primljen sa dve ubodne rane nanete nožem u stomak, prilikom čega mu je probušen želudac, a drugi ubod dobio je u koleno.

Sve se odigralo na žurci koju su organizovali u jednom stanu.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužiocu.

Drugi zločin dogodio se u selu Mileševo kod Bečeja kada je ubijena starica S. M. (65). Za njeno svirepo ubistvo uhapšen je maloletnik Lj.B. (16) danas u školi u Bačkoj Topoli kada je sa mobilnog telefona pozvao druga da dođe po njega.

Nesrećnu ženu je prvo udarao čekićem, pa ubadao nožem i na kraju udavio.

Kako se saznaje, on je lociran zahvaljujućim baznim stanicama.

Inače, zločin je juče prijavio otac privedenog mladića. Lj.B. je nakon ubistva uzeo "opel" od tetke koju je ubio i pobegao.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.