OGLASILI SE POZNANICI ŽIVANKE KOJA JE NASTRADALA U USTANIČKOJ: Evo šta su rekli o njoj
Policija / Ilustracija, Foto: Kurir.rs/M.S.

život izgubila na tragičan način

OGLASILI SE POZNANICI ŽIVANKE KOJA JE NASTRADALA U USTANIČKOJ: Evo šta su rekli o njoj

Prema rečima muškarca koji se sinoć zatekao na licu mesta, ona je preminula od udarca, a od povreda koje je zadobila, poznanici nisu mogli ni da je prepoznaju

Objavljeno: 21:16h

- Radila je kao profesorka nemačkog. Ona je stalno u blizini škole gde je predavala hranila mačke. Tu je i nastradala - reči su poznanika Živanke M. koja je nastradala sinoć u Ustaničkoj ulici u Beogradu, kada ju je automobilom "mercedes" udarila Indira V. (54).

Poznanici, ali i komšije nesrećne žene koja je život izgubila na tragičan način, o njoj imaju samo reči hvale.

Kako kažu bila je divna žena, ljubazna i fina i svi su je mnogo voleli.

Prema njihovim rečima, ona ima ćerku i sina.

Policija / Ilustracija
Policija / Ilustracijafoto: Nemanja Nikolić

- Njih ne viđamo često, ali Živanka je bila jedna divna žena, komšinica. Uvek je tu bila za svoje komšije, šta god treba, ona bi pomogla... - objašnjavaju oni.

Prema rečima muškarca koji se sinoć zatekao na licu mesta, ona je preminula od udarca, a od povreda koje je zadobila, poznanici nisu mogli ni da je prepoznaju.

Podsetimo, nesreća se dogodila kada je Indira V. (54) bez vozačke dozvole ušla u automobil i pokrenula ga, međutim, ona je neprekidno dodavala gas, pa je tako dok nije stigla do parkinga, redom udarala automobile. Međutim, tu se igrom slučaja našla i Živanka. Ona je preminula na licu mesta, a zamenik Višeg javnog tužilaštva u Beogradu zatražio je da se Indiri V. (54) odredi zadržavanje do 48 sati.

(Espreso / Blic, Dijana Bogosav)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.