NEVEROVATAN SLUČAJ U BEOGRADU: Sa devojkom LAŽIRAO potvrdu da mu je BIVŠA bila u "Lazi" da bi joj UZEO DECU?
Klinika "Laza Lazarević", Foto: Vladimir Šporčić

osumnjičeni uhapšeni na zvezdari

NEVEROVATAN SLUČAJ U BEOGRADU: Sa devojkom LAŽIRAO potvrdu da mu je BIVŠA bila u "Lazi" da bi joj UZEO DECU?

Osumnjičeni B.L. je tako pribavljene izveštaje upotrebio pred sudom u postupku koji se vodi radi vršenja roditeljskog prava nad maloletnom decom osumnjičenog i oštećene A.V

Objavljeno:

S.L. i M.M. uhapšeni su na Zvezdari po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, zbog sumnje da su počinili krivično delo navođenje na overavanje neistinitog sadržaja i osumnjičenog B.L.

Preciznije, prema navodima krivične prijave, osumnjičeni su krivična dela koja su im stavljena na teret učinili na taj način što su osumnjičeni B.L. i osumnjičena S.L. dana 02.09.2022. godine došli u Dom zdravlja Zvezdara, gde se osumnjičena S.L. lažno predstavila kao oštećena A.V. koja je bivša vanbračna supruga osumnjičenog B.L. i tražila pregled kod lekara opšte prakse kako bi dobila uput za pregled kod psihijatra, te je sa tako dobijenim uputom istog dana pregledana od strane psihijatra u Domu zdravlja Zvezdara, koji je sačinio izveštaj i osumnjičenoj zajedno sa njim dao uput za pregled u Institutu za mentalno zdravlje, a koju dokumentaciju je osumnjičena S.L. potom predala osumnjičenom B.L. Nakon toga, dana 21.11.2022. godine, osumnjičeni B.L. je sa osumnjičenom M.M. došao u Institut za mentalno zdravlje, gde se osumnjičena M.M. predstavila kao oštećena A.V. i priložila gore navedeni izveštaj psihijatra od 02.09.2022. godine, gde je pregledana od strane specijaliste koji je u izveštaju konstatovao suicidalni i infanticidni rizik i uputio je u Kliniku za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“ na hitno zbrinjavanje, u pratnji osumnjičenog B.L. koji se predstavio kao njen brat.

Klinika 'Laza Lazarević'
Klinika "Laza Lazarević"foto: Vladimir Šporčić

Osumnjičeni B.L. je dana 07.12.2022. godine tako pribavljene izveštaje upotrebio pred sudom u postupku koji se vodi radi vršenja roditeljskog prava nad maloletnom decom osumnjičenog i oštećene A.V.

Osumnjičeni B.L. S.L. i M.M. su dana 10.02.2023. godine saslušani u prostorijama tužilaštva. Istog dana, tužilaštvo je sa osumnjičenima S.L. i M.M. zaključilo sporazume o priznanju krivičnog dela Navođenje na overavanje neistinitog sadržaja, a Prvi osnovni sud je doneo presude kojima je prihvatio predmetne sporazume, osumnjičene oglasio krivima i izrekao im uslovne osude sa utvrđenim kaznama zatvora u trajanju od 6 meseci i vremenom proveravanja od 3 godine. Istovremeno, na predlog tužilaštva prema osumnjičenom B.L. je od strane Prvog osnovnog suda u Beogradu određen pritvor u trajanju od 30 dana, jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, kao i osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, a nakon što se sprovedu sve potrebne dokazne radnje biće doneta odluka o daljem toku postupka u odnosu na istog.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.