"SVE JE LAŽ, SMEŠTAJU MI AFERU": Sveštenik iz Bele Crkve NEGIRA da je neprimereno dodirivao DEVOJČICU (14)
ilustracija, Foto: Milena Đorđević

strašno

"SVE JE LAŽ, SMEŠTAJU MI AFERU": Sveštenik iz Bele Crkve NEGIRA da je neprimereno dodirivao DEVOJČICU (14)

Ukoliko bude osuđen za polno uznemiravanje, preti mu od tri meseca do tri godine zatvora

Objavljeno:

Sveštenik iz Bele Crkve J. C. optužen je da je neprimereno dodirivao devojčicu (14) u crkvi. On se tereti, za sada, za polno uznemiravanje, a po nalogu tužilaštva zabranjen mu je prilazak devojčici i njenoj porodici.

Majka maloletnice je odmah obavestila policiju, dale su izjavu u policijskoj stanici. Obavešteno je tužilaštvo i Centar za socijalni rad i trenutno se utvrđuje šta se tačno dogodilo.

Kako se saznaje, i ranije objavili Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu je na osnovu majčine prijave pokrenulo predistražni postupak protiv sveštenika J.C. Na predlog tužilaštva, sud je svešteniku izrekao meru zabrane prilaska i komuniciranja sa devojčicom, kao i posećivanje mesta na kom se okupljaju maloletnici.

Ukoliko bude osuđen za polno uznemiravanje, preti mu od tri meseca do tri godine zatvora.

Pop: Sve je laž, smeštaju mi aferu!

Sveštenik J.C. za Informer tvrdi da je nevin i da je devojčica sve izmislila, kao i da mu sa roditeljima "smešta aferu"?!

- Notorna je laž da sam neprimereno dirao tu devojčicu. Ona je s roditeljima tražila pomoć od mene, nije joj psihički bilo dobro, hteo sam da joj pomognem da se otvori malo. Ponavljam, cela prijava je lažna, a ako se ispostavi da je to tačno, spreman sam glavu da stavim na panj - kazao je J.C.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.