SLOVENKAMA KOJE SU ŠVERCOVALE MARIHUANU ODREĐEN PRITVOR: Evo šta su rekle na SASLUŠANJU, da li je MOGUĆE?!
Slovenke, Foto: Printscreen/Instagram

"PALE" SA 48 PAKETA

SLOVENKAMA KOJE SU ŠVERCOVALE MARIHUANU ODREĐEN PRITVOR: Evo šta su rekle na SASLUŠANJU, da li je MOGUĆE?!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, juče su zaplenili oko 30 kilograma marihuane

Objavljeno:

Državljankama Slovenije V. H. (29) i B. H. (24) koje su juče uhapšene nakon što je policija u njihovom automobilu u Beogradu pronašla 48 paketa sa ukupno 30 kilograma marihuane određen je pritvor od 30 dana.

Branioci Dalibor Katančević i Nebojša Tešić potvrđuju da je okrivljenima određen pritvor zbog opasnosti od bekstva i zbog opasnosti da bi mogle ponoviti krivično delo, imajući u vidu da su u pitanju strane državljanke koje nemaju boravište u Srbiji.

One su podsetimo, saslušane danas u Višem javnom tužilaštvu u kojem su iznele odbranu.

"V. H. i B. H. su saslušane, one su izjavile da nisu znale da je u automobilu bilo kakva droga. Rekle su da su u šoku i da će detaljniju odbranu izneti naknadno", rečeno je.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, juče su zaplenili oko 30 kilograma marihuane.

Policija je pregledom automobila kojim je upravljala H. V., dok je na mestu suvozača sedela H. Z., u specijalno izrađenom bunkeru pronašla 48 paketa sa marihuanom, koje su one, kako se sumnja, prevozile radi dalje prodaje.

(Espreso / Telegraf, Milica Čule)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.