OGLASIO SE ADVOKAT POZNATOG HIRURGA KOJI JE PRETUKAO ŽENU: Evo šta je imao DA PORUČI
Nikola Ostojić, Foto: Printscreen / Instagram

užas

OGLASIO SE ADVOKAT POZNATOG HIRURGA KOJI JE PRETUKAO ŽENU: Evo šta je imao DA PORUČI

Pritvor mu je odrređen po zahtevu nadležnog Tužilaštva, a kako boravkom na slobodi, ne bi ponovio delo uticao na svedoka

Objavljeno: 21:31h

Hirurg Nikola Ostojić, osumnjičen da je brutalno pretukao surugu u Zemunu i dalje je u pritvoru, a njegov advokat Đorđe Kalanj za Telegraf kaže da je odbrana njegovog klijenta spremna, jer "hoće da pokaže pravu istinu".

"Moj klijent je vrhunski hirurg, psihički stabilan. Čekamo da se zakaže ispitivanje svedoka. Tu će biti članova porodice i prijatelji, oni imaju svoje svedoke, mi svoje. Odbrana je spremna, jer želimo da pokažemo šta je prava istina, ali nećemo još da pričamo javno o tome", rekao je advokat.

Podsetimo, Treći osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Nikoli Ostojiću (48), hirurgu koji se sumnjiči da je brutalno pretukao suprugu I.O. (42).

Pritvor mu je određen po zahtevu nadležnog Tužilaštva, a kako boravkom na slobodi, ne bi ponovio delo uticao na svedoka, kao i zbog uznemirenja javnosti i zaprećene zatvorske kazne, saopšteno je.

Nikola Ostojić, Hirurg
foto: Printscreen / Instagram

O slučaju hirurga koji je osumnjičen da je brutalno pretukao I. O. (42) u porodičnoj kući u Zemunu oglasilo se Treće osnovno javno tužilaštvo u kojem je saslušan.

"Nikola Ostojić uhapšen je 2. februara od strane PS Zemun po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva zbog sumnje da je od početka januara do početka februara u više navrata svoju suprugu šutirao nogama u telu i glavu i udarao rukama, te je udarao raznim predmetima kojima joj je naneo teške telesne povrede, davio je kablom, čupao za kosu, pretio, ponižavao i vređao, a povrede joj je naneo u predelu glave, butina, vrata, trupa, ruku, polomio joj je 4 rebra i levu laktičnu kost i naneo teške telesne povrede. Osumničeni se branio ćutanjem", saopštili su iz tužilaštva.

On je za vreme zlostavljanja supruge bio na odusustvu s posla zbog oboljenja.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.