"ZATEKLI SU GA SA KRVAVOM ODEĆOM": Rođaci pronašli penzionera mrtvog u stanu na Vračaru, uzrok smrti se istražuje
Policija (ilustracija), Foto: Nemanja Nikolić

UŽAS

"ZATEKLI SU GA SA KRVAVOM ODEĆOM": Rođaci pronašli penzionera mrtvog u stanu na Vračaru, uzrok smrti se istražuje

Inspektori su tokom uviđaja pretresli ceo stan kako bi videli da li je bilo premetačine

Objavljeno:

Dragan V. (71), čije je telo danas nađeno sa ubodnim ranama na Vračaru bio je, kako tvrde komšije, penzioner i navodno je živeo sam u stanu.

Penzionera su danas oko 11.40 sati u Ulici Sime Igumanova na Vračaru pronašli rođaci, koji su odmah alarmirali policiju.

- Juče sam ga poslednji put video, bio je raspoložen. Ne znam šta se tu dogodilo niti ko ga je našao. Bio je dobar čovek, ne znamo ko bi mogao da mu naudi - kažu komšije iz zgrade u Ulici Sime Igumanovića na Vračaru.

Živeo sam

- Ne znamo kad je smrt nastupila, jer je penzioner juče razgovarao sa komšijama i išao u prodavnicu. Iako se njegova smrti i dalje vodi kao sumnjiva, sve ukazuje na to da je došlo do zločina i da je nesrećni čovek ubijen - kaže izvor iz istrage i dodaje:

- Rođaci koji su našli penzionera navodno su ga zvali, ali se on nije javljao na telefon, pa su otišli do njegove zgrade i pronašli su ga mrtvog.

Kako kaže sagovornik, rođaci su se šokirali kada su ga videli.

- Ušli su u stan i tada su Dragana zatekli sa krvavom odećom na sebi. Pokušali su da ga probude, ali bezuspešno. Uspeli su da se priberu i pozovu Hitnu pomoć i policiju - kaže izvor i nastavlja:

- Ekipa Hitne pomoći samo je mogla da konstatuje smrt nesrećnog penzionera koji je imao nekoliko ubodnih rana po telu.

Inspektori su tokom uviđaja pretresli ceo stan kako bi videli da li je bilo premetačine.

- Uviđaj je trajao satima, a telo penzionera je odvezeno na obdukciju, koja će pokazati kako i kada je nastupila smrt nesrećnog čoveka, koji je živeo sam - kaže sagovornik.

Deca ga obilazila

Kako navode stanari ove vračarske zgrade, policija je satima radila uviđaj.

- Dragan V. je živeo sam, a deca su ga obilazila, ali ne znamo da li je iko sumnjiv došao od juče i možda ga napao. Susedne zgrade su pod video-nadzorom i policija se već raspitivala da li im kamere rade i da li snimci mogu da se vraćaju kako bi tačno utvrdili da li je neko sumnjiv dolazio do komšije - kažu oni.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.