JEZIVO NASILJE U OSNOVNOJ ŠKOLI KOD VRBASA: Učenik prvo VERBALNO, a zatim i FIZIČKI napao NASTAVNICU!
Hitna pomoć, Foto: Nebojša Mandić

UČENIK NAPAO NASTAVNICU

JEZIVO NASILJE U OSNOVNOJ ŠKOLI KOD VRBASA: Učenik prvo VERBALNO, a zatim i FIZIČKI napao NASTAVNICU!

Maloletnici nisu krivično odgovorni, a kakve bi posledice po učenika mogle biti u samoj školi i na koji način će biti sankcionisan, još nije poznato

Objavljeno:

Napad na nastavnicu likovnog od strane učenika dogodio se u OŠ "Bratstvo i jedinstvo" u Kucuri kod Vrbasa u utorak 31. januara.

Kako se saznaje, sve se odigralo na času, a učenik je prvo verbalno, a potom i fizički nasrnuo na nastavnicu. Stepen povreda koje je zadobila, za sada, nije poznat. Slučaj je odmah prijavljen direktoru škole, a potom je po proceduri obaveštena i policija koja je izašla na lice mesta.

Policija / Ilustracija
Policija / Ilustracijafoto: Tamara Trajković

Nakon izvršenih razgovora sa roditeljima i sa upravom škole, policija je obavestila tužilaštvo i Centar za socijalni rad koji su preuzeli dalje postupanje u ovom slučaju.

Kako se saznaje, učenik je i ranije bio problematičan, a detalji kako je došlo do samog napada na nastavnicu nisu poznati.

Maloletnici nisu krivično odgovorni, a kakve bi posledice po učenika mogle biti u samoj školi i na koji način će biti sankcionisan, još nije poznato.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.