"PROBUDIO ME JAK ZVUK EKSPLOZIJE": Oglasio se komšija porodice u čije dvorište je bačena bomba
Mesto gde je bačena bomba u Rakovici, Foto: Kurir

DRAMATIČNO U RAKOVICI

"PROBUDIO ME JAK ZVUK EKSPLOZIJE": Oglasio se komšija porodice u čije dvorište je bačena bomba

Prema rečima ovog komšije, on je sa ovom porodicom u dobrim odnosima

Objavljeno:

"Oko 15 do 2 ujutru probudio me je jak zvuk eksplozije. Prvo sam pomislio da je možda puklo nešto na automobilu...A onda su me nazvale komšije i rekle da im je neko bacio bombu", rekao je komšija porodice iz Rakovice u čije je dvorište noćas bačena bomba.

Prema njegovim rečima, na svu sreću povređenih nije bilo, ali da su na njegovoj kući popucala stakla na prozorima usled eksplozije.

"Prvo sam pomislio da je možda nešto na automobilu puklo. Međutim, usledio je poziv od komšija u čijem dvorištu je eksplozivna naprava i bačena. Pozvali su me da pitaju da li je sve u redu i rekli da im je neko bacio bombu", kazao je sagovornik Blica.

Mesto gde je bačena bomba u Rakovici
Mesto gde je bačena bomba u Rakovicifoto: Kurir

Prema rečima ovog komšije, on je sa ovom porodicom u dobrim odnosima. Kaže da su ljudi sasvim pristupačni, uvek su tu da pomognu ako nešto treba, te ne može ni da nasluti šta bi mogao biti motiv ovakvog napada.

"Svi u porodici su dobri, vredni. Ne znam šta bi mogao da bude motiv bacanja bombe u njihovo dvorište", rekao je za Blic.

Kako se saznaje ova porodica je ranije držala restoran jedan restoran, potom dečiju igraonicu, a sada se bave adaptacijom stanova. tj. postavljanjem i ugradnjom keramike.

Vlasnik kuće B. M. (71) nije želeo da komentariše ovu situaciju.

Rakovica
foto: Kurir

Srčani sam bolesnik, zaista niti želim, niti mogu da komenatrišem bilo šta. Istraga je u toku. Policija će da utvrdi sve", rekao je kratko.

Vlasnik kuće B. M. (71) je ranije izjavio da su njegovom sinu M. M. (44) upućivane pretnje.

Kontradiverziona ekipa izvršila je pregled, urađen je uviđaj, intezivno se traga za osobom ili osobama koje su aktivirale ručnu bombu i ugrozile živote ljudi.

Podsetimo, M. M. (40) jutros oko 2 sata prijavila je da je u ulici Starca Milije broj 31 na Rakovici čula jaku detonaciju i eksloziju.

Odmah su upućene policijske patrole i ustanovljeno je da u dvorištvu porodične kuće ima tragova od eksplozivne naprave (geleri i kašika upaljač ručne bombe).

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.