NAĐENO OPROŠTAJNO PISMO ČOVEKA ZA KOJEG SE SUMNJA DA JE UBIO SESTRE NA BEŽANIJI: Evo koga spominje u njemu
Zgrada u kojoj su ubijene sestre, Foto: Kurir

pronađeno pismo

NAĐENO OPROŠTAJNO PISMO ČOVEKA ZA KOJEG SE SUMNJA DA JE UBIO SESTRE NA BEŽANIJI: Evo koga spominje u njemu

Telo Goran Đ. pronađeno je juče u automobilu, a utvrđeno je da je izvršio samoubistvo hicem iz pištolja

Objavljeno:

G. Đ. (37), koji je kako se sumnja, sredinom januara ove godine, u stanu u Ulici Marka Pola, oštrim predmetom usmrtio J. Đ. (76), a udarcima po glavi ubio njenu rođenu sestru G. Đ. (78), izvršio je samoubistvo ispred jedne zgrade na Bežanijskoj kosi, a kako Telegraf ekskluzivno saznaje, ostavio je oproštajno pismo svojoj supruzi.

"On je ostavio oproštajno pismo svojoj supruzi sa kojom nije bio u dobrim odnosima u poslednje vreme. Pismo je kod policije, a u njemu je između ostalog napisao - čuvaj mi decu", rekao je sagovornik Telegrafa iz istrage ovog slučaja.

Podsetimo, policija u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, rasvetlila je teško ubistvo na Bežanijskoj kosi i kao izvršioca identifikovali G. Đ. (37), koji je juče izvršio samoubistvo ispred jedne zgrade na Bežanijskoj kosi.

Bežanijska kosa
Bežanijska kosafoto: Kurir

On je, kako se sumnja, sredinom januara ove godine, u stanu u Ulici Marka Pola, oštrim predmetom usmrtio ženu (76), a udarcima po glavi ubio drugu ženu (78).

Nakon izvršenog krivičnog dela, sa sobom je, kako se sumnja, odneo mobilni telefon i platnu karticu oštećenih sa koje je podigao milion dinara.

Telo G. Đ. pronađeno je juče u automobilu, a utvrđeno je da je izvršio samoubistvo hicem iz pištolja.

(Espreso / Telegraf, Jelena Paunović i Milica Čule)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.