NA OVOM MESTU JE UBIJEN VLASNIK MENJAČNICE U VETERNIKU: Ležao je u lokvi krvi, detalji su JEZIVI! (FOTO)
Mesto ubistva u Veterniku, Foto: Kurir

KOMŠIJE PROGOVORILE

NA OVOM MESTU JE UBIJEN VLASNIK MENJAČNICE U VETERNIKU: Ležao je u lokvi krvi, detalji su JEZIVI! (FOTO)

Kako kaže sagovornik vlasnik menjačnice je izašao iz kola pokušavajući da doziva pomoć

Objavljeno:

U novosadskoj Ulici Nova u Veterniku sinoć je nasmrt pretučen dugogodišnji vlasnik menjačnice J. J. a prema rečima meštana ovog kraja, niko od njih nije čuo neku svađu ili galamu.

- Čuli smo da se dogodilo ubistvo i da je nesrećni vlasnik menjačnice došao na poziv nekog od poznanika i parkirao se tačno na ćošku kako bi nekog sačekao. Međutim, tada su došla druga kola i poznanik vlasnika menjačnice je ušao u njegova kola i počeli su da se svađaju - kaže komšija i dodaje:

- Kada je nasilnik seo na suvozačevo mesto počeo je da ga tuče i rukama i nogama. Nesrećni čovek je pokušao da se odbrani, ali nažalost nije uspeo.

00:13

Mesto ubistva vlasnika menjačnice u Veterniku

Kako kaže sagovornik vlasnik menjačnice je izašao iz kola pokušavajući da doziva pomoć.

- Niko ga nije čuo, niti video i ko zna koliko je on ležao tu. Jedan od prolaznika, koji živi u blizini je video da neko leži pored auta i krenuo je ka autu "fiat 500l" gde je zatekao jezivu scenu. Čovek je ležao u lokvi krvi i nije davao znake života. Prolaznik se uplašio i odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć - kaže za Kurir meštanin Verenika, dok drugi dodaje:

- Vlasnik menjačnice je bio unakažen od batina. Sav je bio natekao i plav od pesnica.

Sagovornik dodaje da nažalost niko od komšija nije video sam trenutak prebijanja, ali je kamera snimila ceo događaj.

1 / 5 Foto: Kurir

- Komšijina kamera je sve snimila i policija je od njega uzela video - zapis i tako će lakše utvrditi ko je nasilnik, a vidi se valjda i kola kolim ga je neko lice dovezlo - kaže sagovornik i dodaje da je sinoć bila blokiran ceo kraj.

- Policije je bilo na svakom koraku i sve je bilo blokirano, tragalo se za nasilnikom. Bilo je preko 20 policajaca i iz grada znamo vlasnika menjačnice i čovek je bio skroz na mestu i nikad nismo čuli da je upadao u probleme i da ih je pravio.

Komšije kažu da je verovatno neki reket u pitanju.

- U poslednje vreme se priča da postoji neka grupa koja reletira vlasnike menjačnice i nije isključeno da je i on morao da plaća reket, ali da je odbio - kaže komšija koji živi nedaleko od mesta gde je dogodilo ubistvo.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.