INTENZIVNO SE TRAGA ZA MAJKOM KOJA JE OSTAVILA BEBU U ZAMRZIVAČU: Suprug odbegle još U ŠOKU, čeka se DNK analiza
Kuća u kojoj je pronađena mrtva beba, Foto: Zorana Jevtić

horor u zemunu

INTENZIVNO SE TRAGA ZA MAJKOM KOJA JE OSTAVILA BEBU U ZAMRZIVAČU: Suprug odbegle još U ŠOKU, čeka se DNK analiza

Z. M., koji je pronašao telo dok je čistio friz, još uvek čeka rezultate DNK analize koji će pokazati da li je to njegovo dete

Objavljeno: 10:37h

Policija i dalje traga za L. M., suprugom čoveka iz Zemuna koji je u četvrtak u svom zamrzivaču pronašao telo bebe!

Nesrećni čovek Z. M., podsetimo, 19. decembra prijavio je policiji da je čisteći stari zamrzivač pronašao bebu umotanu u peškir i kese. Na prvi pogled ličilo mu je na veknu hleba, ali je ubrzo shvatio jezivu istinu.

- Istraga je u toku, a policija traga za mojom bivšom suprugom, koju nisam video od avgusta. Napustila je tada mene i četvoro dece, a donedavno je bila u kontaktu sa najmlađom ćerkom, ali sada se više nikome ne javlja. Ne znamo ni gde je, ni s kim - kaže za Kurir Z. M. i dodaje:

Neće da upire prst

- Nije u kontaktu ni sa svojom rodbinom, tako da niko ne zna gde se ona nalazi. Neću da upirem prst ni u koga, jer još ne znam šta se zapravo desilo i čija je to beba. Inspektori su mi uzeli bris kako bi uporedili moj DNK sa bebinim. Rezultate još nisam dobio, tako da ništa ne znam.

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

Naš sagovornik kaže da je cela porodica jako potresena ovim nemilim događajem.

- Šokirani smo i cela situacija je jako čudna. Neću nikog da osuđujem, a kad se utvrdi šta se dogodilo, taj će i da se kazni - kaže i dalje uznemireni Z. M. Zamrzivač koji se nalazi u odvojenoj prostoriji u kući, prema njegovim rečima, nije bio u funkciji, a koristili su ga samo on i njegova bivša supruga.

Z. M. je ranije opisao za Kurir kako je uopšte došlo do toga da nađe mrtvu bebu.

- Hteo sam da popravim frižider i majstor mi je rekao da ga skroz očistim i sredim kako bi mogao da ga popravlja. Čisteći, video sam telo u kesama i peškiru. Prvo sam pomislio da je hleb, tako je izgledalo, a žena je znala ponekad da zamrzne hleb ili pogaču - rekao je Z. M.

Skamenio se

On je dodao da se nakon što je video bebu skamenio i odmah pozvao policiju. - Šokirao sam se i odmah pozvao policiju. Prvo sam video glavu, a onda rukice i samo sam sve zamotao ponovo. Jedva sam došao sebi - naveo je ovaj čovek.

(Espreso / Kurir / B. Travica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.