DETALJI SUKOBA U KAFIĆU NA CERAKU: Povređeni ODBIJA saradnju sa policijom?
Policija / Ilustracija, Foto: Kurir/T. Ilić

mladići ubodeni u stomak i vrat

DETALJI SUKOBA U KAFIĆU NA CERAKU: Povređeni ODBIJA saradnju sa policijom?

Nakon ubadanja, ispred Urgentnog se pojavio i poznati reper Vuk Mob za koga policija proverava da li ima saznanja o ubadanju

Objavljeno:

U sukobu u kafiću na Ceraku izbodena su trojica mladića od kojih se dvojica nalaze na reanimaciji. Kako saznaje "Blic" treći akter pomenutog događaja odbijaja saradnju sa policijom.

Prema saznanjima "Blic" izbodeni su A.S. (26), M.V. (26) i D.D. (24). Dvojica od njih zadobila su teške telesne povrede.

- D.D. je uboden u stomak, M.V. u vrat, a za A.S. još uvek nisu poznate povrede - kaže izvor "Blica" i dodaje da oni koji su u stanju da govore odbijaju saradnju sa policijom.

Policija
Policijafoto: RINA

Nakon ubadanja, ispred Urgentnog se pojavio i poznati reper Vuk Mob za koga policija proverava da li ima saznanja o ubadanju, kao i da li je bio svedok pomenutog sukoba.

On je za "Blic" prokomentarisao da "nije bio na mestu gde se sve dogodilo".

- Bio sam na jednom 18. rođendanu, kada su mi javili da je jedan od izbodenih mladića moj drug. Odmah sam otišao da se informišem kako mu je. Ne znam još uvek u kakvom je stanju, čekamo da nam se lekari jave. Nisam pozvan da dajem izjave u policiji, rekao je Vuk i objasnio da su mu ličnu kartu uzeli ispred Urgentnog centra gde je bio UKP. Kada se vratio u kraj da vidi šta je bilo, inspektori su prema njegovim rečima počeli da ga ispituju, ali im je on rekao da nemaju šta sa njim da pričaju i da im neće reći sve i da zna šta se dogodilo.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.