"ZAPANJUJUĆE JE KOLIKO JE ON GLUP": Ekspert izneo ŠOKANTNE TVRDNJE, Brajan Volš ZABRLJAO od početka do KRAJA
Brajan Volš, Foto: Printscreen/Instagram/raymaferrer, Greg Derr

detaljno

"ZAPANJUJUĆE JE KOLIKO JE ON GLUP": Ekspert izneo ŠOKANTNE TVRDNJE, Brajan Volš ZABRLJAO od početka do KRAJA

Brajan (47) optužen je za ubistvo svoje supruge, koja je nestala 1. januara

Objavljeno: 21:15h

Stručnjak za pravo iz SAD smatra da će se situacija po Brajana Volša, osumnjičenog za ubistvo supruge Ane, poreklom iz Beograda, pogoršati ukoliko policija pronađe njeno telo.

Brajan (47) optužen je za ubistvo svoje supruge, koja je nestala 1. januara, a tužioci su tokom jučerašnjeg dana izneli niz dokaza koji upućuju da je on kriv za njenu smrt.

"Ako su ove tvrdnje tačne, zapanjujuće je koliko je on glup", rekao je za NY Post Mark Bederou, advokat speijalizovan za krivično pravo.

Bederou tvrdi da Brajanove pretrage na internetu sud neće koristiti samo kao dokaz da je on počinio ubistvo, već i tokom procene njegovog mentalnog stanja.

Brajan Volš
foto: EPA-EFE/CRAIG WALKER / POOL

"Njegova pretraživanja na internetu, koliko god bolesna bila, upućuju da je on ovo delo isplanirao i da ga je dobro osmislio", tvrdi advokat.

Tužioci su tokom čitanja optužnice otkrili da je Brajan na tabletu svog sina pretraživao pojmove: "Kako sprečiti raspadanje tela", "koliko je potrebno da prođe vremena pre nego što telo počne da se oseća", "može li da se identifikuje telo preko slomljenih zuba"...

Policija još uvek nije pronašla Anino telo, a kada se to dogodi Tužilaštvo će mnogo lakše moći da radi svoj posao, smatra bivši tužilac i advokat za krivično pravo Dankan Levin.

"Ako pronađu njeno telo, slučaj će očigledno postati mnogo teži za odbranu i to će umanjiti njihove šanse za oslobađanjem Brajana", rekao je on.

Brajan Volš
foto: PRINTSCREEN/7NEWS LIVE BOSTON

Levin je objasnio da iako argumenti tužilaštva izgledaju snažno, slučaj je još uvek na početku, a svi dokazi koje su prikupile vlasti mogu da budu pobijeni.

"Prerano je reći koji nedostaci postoje u dokazima. Po ovome što sada znamo, jasno je da postoje jaki dokazi protiv Brajana. Mislim da nije mogao gore da isplanira zločin. Zabrljao je sve od početka do kraja", kaže advokat.

On je takođe sugerisao da bi odbrana mogla da pokuša da izmesti suđenje van Kohaseta, upravo zbog činjenice da je ovaj slučaj privukao veliku pažnju javnosti.

1 / 13 Foto: Printscreen/facebook/Ana Walshe

Tokom jučerašnjeg čitanja optužnive, saopšteno je da je prilikom kupovine sredstava za čišćenje u prodavnici "Home Depot", Brajan kupio i zaštitni kombinezor, sodu bikarbonu, kao i krpe.

Tada je takođe na kamerama snimljen muškarac u Volvu koji odgovara Brajanovom opisu, kako vuče glomazne i teške kese za smeće u kontejnere.

Anin nestanak prijavljen je tek 4. januara i to nakon što se nije pojavila na poslu. Njen nestanak prijavio je njen poslodavac u Vašingtonu.

Da podsetimo, Brajan Volš se na sudu izjasnio da nije kriv.

Pratite slučaj Ane Volš i na Espreso TikTok nalogu:

@espreso_rs Šta je sve Brajan Volš guglao kada je njegova žena Ana Volš nestala. Ove stvari na sudu iznete kao BITAN DOKAZ #brianwalshe #anawalshe #usa #serbia #amerika #srbija #ubistvo #murder #fyp #fy #recommendations #espreso ♬ Scary BGM that the piano is impressive - CCsounds

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.