OVO SU ELEMENTI OPTUŽNICE PO KOJIMA JE BRAJAN MOŽDA UBIO ANU VOLŠ: Od početka je postojala VELIKA SUMNJA!
Ana i Brajan Volš, Foto: Facebook/anawalshe

OBRATITE PAŽNJU

OVO SU ELEMENTI OPTUŽNICE PO KOJIMA JE BRAJAN MOŽDA UBIO ANU VOLŠ: Od početka je postojala VELIKA SUMNJA!

Sumnja se da je Brajan uništio Anino telo, te i da je malo verovatno da će ona ikada biti pronađena

Objavljeno: 11:15h

Krvavi nož, tepih, prijava nestanka žene tek tri dana kasnije, jeziva internet pretraga...Samo su deo dokaza koje je američka policija prikupila protiv Brajana Volša, supruga nestale Ane Volš, a koji ga sumnjiče za ubistvo svoje žene.

Američki mediji, rano jutros su objavili da su istražitelji locirali signal Brajanovog telefona na dve deponije i centru za reciklažu u kojima su korišćene spalionice. Sumnja se da je Brajan uništio Anino telo, te i da je malo verovatno da će ona ikada biti pronađena.

Ana i Brajan Volš sa sinovima
Ana i Brajan Volš sa sinovimafoto: Društvene mreže

- Dodatni detalji u istrazi i dokazi koji potkrepljuju te optužbe će verovatno biti predstavljeni na suđenju, ali u ovom trenutku neće biti obelodanjeni - rekao je američki tužilac Morisi.

Spalionice

Izvori upućeni u slučaj, izjavili su da je signal Brajanovog telefona lociran na dve deponije i centra za reciklažu u kojima su korišćene spalionice - jedan u Abingtonu i drugi u Broktonu - dva predgrađa na južnoj obali Masačusetsa blizu imanja porodice Volš u bogatom gradu Kohaset.

- Postoji velika količina fizičkih dokaza prikupljenih na različitim lokacijama, ali malo je verovatno da će neko telo biti pronađeno - kaže za LAMag visoki zvaničnik policije.

Jezivi dokazi

Tokom dosadašnje istrage, a šta je zvanično objavljeno jeste da su iz kuće zaplenjene dve prikolice za smeće, te je policija pronašla i instrumente za sečenje, uključujući testeru za metal i tepih za koje se veruje da sadrže biološke dokaze. Takođe, u podrumu kuće pronađen je krvav nož!

Ana Volš
foto: Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Policija je došla u posed snimka Brajana Volša u blizini kontejnera prodavnice pića u Svompskotu na dan nestanka njegove supruge. Takođe, otkriveno je da je Volš kupio sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara.

Gugl pretraga

Policija je izvršila i digitalnu pretragu i pronašli su još dokaza koji su teretili Brajana Volša. On je, naime, u gugl pretrazi uneo fraze poput: „Kako se osloboditi tela žene od 52 kilograma“ kao i „Kako raskomadati ljudsko telo“.

1 / 5 Foto: Printscreen/facebook/Ana Walshe

Podsetimo, Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije. Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož. Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario. Brajan Volš se nalazi u istražnom zatvoru, gde čeka epilog istrage, prenosi Blic.

Pratite slučaj Ane Volš i na Espreso TikTok nalogu:

Bonus video:

00:57

KAKO SU SE UPOZNALI BRAJAN I ANA VOLŠ

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.