DA LI OVAJ DOKUMENT ŠALJE BRAJANA VOLŠA NA ROBIJU? Priveden je ZBOG 3 STVARI (FOTO)
Brajan Volš i Ana Volš, Foto: Facebook / Ana Ljubičić, Printscreen/YouTube/CBS Boston

detalji

DA LI OVAJ DOKUMENT ŠALJE BRAJANA VOLŠA NA ROBIJU? Priveden je ZBOG 3 STVARI (FOTO)

Kako se može videti u nalogu koji se pojavio na društvenim mrežama, Volš je priveden kako ne bi ometao istragu, uništavao dokaze ili uticao na svedoke

Objavljeno: 23:41h

Brajan Volš, suprug nestale majke iz Masačusetsa Ane Volš optužen je za njeno ubistvo tri nedelje nakon što je nestala!

Kako se može videti u nalogu koji se pojavio na društvenim mrežama, Volš je priveden kako ne bi ometao istragu, uništavao dokaze ili uticao na svedoke.

- Na osnovu pregleda materijala i informacija iznetih u zahtevu Komonvelt koji je potkrijepljen izjavama pod zakletvom, ovaj sud nalazi razlog za zaštitu sledećih interesa: poverljivost policijske istrage, uključujući tajnost velike porote, potreba da se spreči uništavanje dokaza koji nisu obezbeđeni, uključujući svedočenje svedoka i žrtve i interese privatnosti svedoka stoji između ostalog u tekstu

Nedeljama je policija sastavljala slučaj protiv njega za koji se veruje da uključuje dokaze poput krvi pronađene u podrumu para i krvave sekire.

Volš će se sutra pojaviti na sudu po novoj optužbi za ubistvo. Tada će verovatno biti predstavljeni dokazi o ubistvu koje je pribavila policija.

- Nastavak istrage je sada omogućio policiji da dobije nalog za hapšenje koji Brajana Volša tereti za ubistvo njegove žene. Volš će biti prevezen na sud zbog optužbe za ubistvo - rekao je okružni tužilac Norfolka Majkl Morisej.

Milanka Ljubičić, majka misteriozno nestale Ane Volš kaže za Kurir da ona i dalje ne veruje u činjenicu da je njen zet Brajan Volš naudio njenoj ćerki.

Pratite slučaj Ane Volš i na Espreso TikTok nalogu:

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.