ŠTA SE TO DEŠAVALO U GLAVI BRAJANA VOLŠA: Pojavile se najnovije TVRDNJE - Ani se dešavala 1 stvar dok je PROPADAO?
Brajan i Ana Volš, Robi Ludvig, Foto: Printscreen / Facebook / Ana Walshe / NBC news

UPRAVO objavljena vest

ŠTA SE TO DEŠAVALO U GLAVI BRAJANA VOLŠA: Pojavile se najnovije TVRDNJE - Ani se dešavala 1 stvar dok je PROPADAO?

Ispostavilo se da je Ana jednom prilikom, dok još nije bila udata za Brajana, pozvala policiju u strahu da on preti ubistvom njoj i njenim prijateljima

Objavljeno:

Psihoterapeutkinja specijalizovana za nasilje u porodici komentarisala je slučaj misterioznog nestanka Ane Volš (39) i kazala da sumnja da je nestala žena „bila u nasilnoj vezi u kojoj je bila u opasnosti“.

Ana Volš je nestala 1. januara, dok je njen suprug Brajan Volš optužen za obmanu policijske istrage nakon što je 2. januara navodno lagao o tome gde se nalazi.

Ispostavilo se da je Ana jednom prilikom, dok još nije bila udata za Brajana, pozvala policiju u strahu da on preti ubistvom njoj i njenim prijateljima. Pojavile su se i fotografije na kojima se vidi majka troje dece sa povredom na licu, ali nema dokaza da je njen muž odgovoran.

Ana i Brajan Volš sa sinovima
Ana i Brajan Volš sa sinovimafoto: Društvene mreže

U sudskom postupku zbog finansijskog spora 2019. godine, porodični prijatelj je Brajana Volšea opisao kao „sociopatu, ali i veoma ljutu i ​​fizički nasilnu osobu“.

Najnovija dešavanja navela su psihoterapeuta dr Robi Ludvig da dovede u pitanje Aninu bezbednost u domu koji je delila sa svojim mužem i trojicom malih sinova u Kohasetu u Masačusetsu. Takođe je spekulisala da je Brajan Volši možda bio „ljubomoran“ i zastrašen uspešnom karijerom svoje žene, dok je sedeo kod kuće u kućnom pritvoru zbog svoje uloge u umetničkoj prevari.

Ludvig, koja nije poznavala par i nema veze sa tekućom istragom ili potragom za Anom Volš, dala je izjave tokom pojavljivanja na NewsNation u ponedeljak uveče.

Kako se život Brajana Volša raspao, Ana je radila za vrhunsku kompaniju za nekretnine sa sedištem u Vašingtonu, putujući na posao tokom nedelje. Zabrinute kolege prijavile su njen nestanak 4. januara. Advokati Brajana Volša su tvrdili da su pozvali policiju tek nakon što je njihov klijent prvi podigao uzbunu.

Ludvig je upitana o očiglednoj neravnoteži moći između para u pogledu karijera i finansija.

Hapšenje Brajana Volša
Hapšenje Brajana Volšafoto: Printscreen/Twitter/ WCVB-TV Boston

„Ako se Brajan osećao loše zbog sebe, jer nije stajao finansijski baš najbolje, verovatno je mislio da je finansijski gubitnik“, rekla je ona.

Bio je pod velikim finansijskim pritiskom, što zaista povećava probleme mentalnog zdravlja. Dakle, povećava depresiju, anksioznost, nivo besa, u nekim slučajevima navodi i na samoubistvo. Pretpostavljam da je Brajan bio veoma ljubomoran i ljut na svoju ženu", rekla je.

„Evo nekoga ko je možda želeo da bude savršena muž i predstavio se kao ovaj uspešni biznismen, a sada je u kućnom pritvoru i ima veoma lepu ženu koja je veoma uspešna. Možda se plašio da je izgubi i izgubi sve, a njegov ponos je tu preovladao i on je (navodno) nasilan čovek."

NewsNation je takođe objavio objavu Ane Volš na društvenim mrežama, zajedno sa zamišljenim selfijem koji joj je pokazao povredu iznad oka. Nije bilo naznaka da je njen muž odgovoran za njene povrede.

1 / 6 Foto: Facebook / Ana Ljubičić

Ludvig je rekala voditeljki: „Činjenica da je Ana bila (navodno) u opasnosti pre nego što se uopšte udala i mislila da je u opasnosti da bude ubijena... izgleda kao da je bila u nasilnoj vezi gde je bila u opasnosti".

„A bila je udata za kriminalca sa karijerom i to je bilo očigledno. A jedna od karakteristika nekoga ko je kriminalac je da njihova porodica ne želi ništa sa njima i da nemaju prijatelje. Zašto? Zato što su spalili sve svoje mostove... Finansijski zločini nisu sinonim za ubistvo. Ali u nekim slučajevima, kada je osoba očajna, to je svakako moguće."

Upitana o tvrdnji Brajana Volša da nije zabrinut što se nije čuo sa svojom ženom nekoliko dana jer nije uvek zvala ako je bila zauzeta na poslu, Banfild je rekao da je teško poverovati da majka neće nazvati da proveri svoje sinove, koji imaju samo dve, četiri i šest godina. Ludvig je takođe bila prezirna. „Pa, izgleda da traži izgovore“, rekla je.

Optužbe dolaze samo dan nakon što je bivši agent FBI rekao da su "nasilne tendencije" Brajana Volša postavile pitanja istražiteljima.

Podsetimo, Brajan Volš je trenutno u pritvoru i određena mu je kaucija od 500.000 dolara, a njegovo sledeće suđenje zakazano je za 9. februar nakon što je optužen za obmanu policijske istrage koja se vodi zbog nestanka njegove žene.

Istraga se nastavlja.

Slučaj Ane Volš pratite i putem Espreso naloga na TikToku:

00:57

KAKO SU SE UPOZNALI BRAJAN I ANA VOLŠ

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.