PRE 31 GODINU OSUĐEN ZA UBISTVO, A ODSLUŽIO SAMO 2 GODINE? Ubijeni razbojnik na Karaburmi imao DEBEO DOSIJE!
Razbojnik sa Karaburme, Foto: MUP

otkRiveni detalji

PRE 31 GODINU OSUĐEN ZA UBISTVO, A ODSLUŽIO SAMO 2 GODINE? Ubijeni razbojnik na Karaburmi imao DEBEO DOSIJE!

Razbojnik se dao u beg, a nakon što ga je policija identifikovala on je podigao pištolj i uperio u policajce uz rečenicu: "Šta ćemo sad?"

Objavljeno: 14:01h

Miroslav M. (64) koji je sinoć ubijen nakon policijske potere na Karaburmi pošto je sa obližnje benzinske stanice ukrao 5.000 dinara, svojevremeno je osuđen za ubistvo na 14 godina, a kako saznaje "Blic" odlužio je samo dve godine zatvorske kazne.

Kako se saznaje, ovaj muškarac ima debeo dosije, među kojima je i ubistvo iz 1992. godine. Zbog tog ubistva on je osuđen na 14 godina robije, međutim, kako se saznaje, odležao je samo 2?!

Karaburma
Karaburmafoto: Nemanja Nikolić

Naime, svojevremeno je hapšen zbog napada na službeno lice, razbojništvo, nasilničko ponašanje, nedozvoljenu proizvodnju, nošenje, držanje i promet oružja i ekplozivnih naprava.

- Sinoć je policija imala sve zakonske uslove za upotrebu vatrenog oružja i reagovali su maksimalno profesionalno - kaže izvor "Blica".

Policijska traka
Policijska trakafoto: Aleksandra Čolić

Podsetimo, pucnjava se dogodila u Ulici Salvadora Aljendea na Karaburmi, sinoć oko 21.35 sati. On je prethodno novac ukrao sa male benzinske stanice uz pretnju pištoljem. Radnik sa pumpe dao mu je novac iz kase kojeg je u tom trenutku bilo oko 5.000 dinara. Razbojnik se dao u beg, a nakon što ga je policija identifikovala on je podigao pištolj i uperio u policajce uz rečenicu: "Šta ćemo sad?", nakon čega je u njega ispaljeno tri hica.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.