SASLUŠAN BAHATI VOZAČ (24) IZ SOMBORA KOJI JE USMRTIO DEČAKA (14): Poznato je kako se branio!
Vozač iz Sombora, Foto: Facebook

STRAŠNA TRAGEDIJA

SASLUŠAN BAHATI VOZAČ (24) IZ SOMBORA KOJI JE USMRTIO DEČAKA (14): Poznato je kako se branio!

Nesrećni dečak preminuo je u bolnici od posledica zadobijenih teških povreda

Objavljeno:

A.G. (24) vozač "fiat pande" koji je u nedelju popodne usmrtio dečaka D.M. (14) na Bezdanskom putu kod Sombora, saslušan je danas i zaćutao je pred tužiocem u ovom gradu.

- On je iskoristio svoje zakonsko pravo da se brani ćutanjem, a Više javno tužilaštvo u Somboru je zatražilo da mu se odredi pritvom do 30 dana kako ne bi uticao na svedoke ili ponovio ovo krivično delo - kaže izvor Kurira.

Njemu se na teret stavljaju dva krivična dela, teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i nepružanje pomoći povđenoj osobi u saobraćajnoj nesreći.

Podsetimo, ova teška nesreća dogodila se na izlazu iz Sombora u smeru ka Bezdanu, gde je pre više godina na istom mestu stradao i dečakov otac.

Nesrećni dečak preminuo je u bolnici od posledica zadobijenih teških povreda, a A.G. je u trenutku nesreće bio pod dejstvom alkohola i nije uspeo da iskontroliše vozilo kojim je upravljao zbog brzine.

- Videli smo vozila Hitne pomoći i kako ga reanimiraju na licu mesta. Jezivo je bilo, ali brzo su ga odvezli u bolnicu. Inače, dečak je poginuo ispred svoje kuće - rekla je juče za Kurir prijateljica dečakove porodice.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.