ANINA SVEKRVA PRIMEĆENA ISPRED KUĆE NESTALE BEOGRAĐANKE? Komšije otkrile nove DETALJE, nisu bile u dobrim ODNOSIMA
Ana Volš, Foto: Instagram/anawalshe

ŠTA JE TU RADILA?

ANINA SVEKRVA PRIMEĆENA ISPRED KUĆE NESTALE BEOGRAĐANKE? Komšije otkrile nove DETALJE, nisu bile u dobrim ODNOSIMA

Komšije otkrile da se svekrva Ane Volš motala oko kuće: Nisu se podnosile, Dajana se pravila da Beograđanka ne postoji

Objavljeno: 12:04h

Žena koja je izgledala kao svekrva Ane Volš primećena je ispred kuće nestale Beograđanke u Kohastu kod Bostona ranije ovog meseca.

Fotografije pokazuju ženu koja izgleda kao Dajana Volš. Nosila je sivi kaput dok se šetala u blizini kuće 7. januara, prema rečima komšije i još dvoje meštana za Fox News Digital. Druge fotografije pokazuju kako ona vozi crvenu "bubu" 8. januara.

Fotografije su nastale u vreme kada je Brajan uhapšen, ali i dok je policija "češljala" njihovu luksuznu kuću. Šta je tada Dajana radila u blizini Anine kuće još uvek nije poznato.

Kako se ranije otkrilo Dajana i Ana nisu imale dobar odnos. Brajanova majka je to potvrdila.

- Nažalost, nemam dobar odnos sa snajom, razlog je su verovatno kulturološke razlike. Zbog toga je moj sin jedina stabilna tačka u mom životu, naročito što me čini srećnom je to što zbog njegove brige mogu da viđam unuke - kazala je majka Brajana Volša.

Dajana Volš naročito je pohvalila svog sina jer se jedini brine za svoje troje dece, ne spominjući Anu Volš nijednom rečju.

- On kuva, čisti, igra se sa decom, čita im priče za laku noć. Da nije bilo njega, ne bih ni imala kontakt sa svojim unucima - rekla je Volšova u pismu.

Brajan Volš, Ana Volš
foto: Facebook / Ana Ljubičić

Podsećamo, Anina majka Milanka Ljubičić navela je, takođe, da njena ćerka nije imala dobar odnos sa Brajanovom porodicom.

- Ona i njena svekrva nisu bile najboljim odnosima. Mislim da čak nisu ni kontaktirale. Ni ja se sa njom nisam ljudski upoznala kada sam prvi put otišla kod njih - kaže Ljubičić i dodaje da joj je iz bezbednosnih razloga lakše sada kada je socijalna služba preuzela decu.

- Trebalo bi ispitati i njegovu majku jer nisu bile u najboljim odnosima - dodala je Anina majka.

Ana Volš
foto: Facebook/Printscreen

Dajana Volš je majka Brajana Volša, koji je prošlog ponedeljka optužen pred Okružnim sudom Kvinsi zbog obmanjivanja istražitelja o tome gde se nalazi nakon nestanka njegove supruge i određena mu je kaucija od 500.000 dolara.

- Našli su krv u podrumu. U podrumu je pronađena krv, kao i nož, koji takođe sadrži nešto krvi , a deo noža je oštećen - rekla je predsedavajućem sudiji tužiteljka Lin Beland.

Anu Volš je poslednji put video na Novu godinu porodični prijatelj na prazničnoj zabavi u kući Volšovih. Njen nestanak je zvanično prijavio 4. januara njen poslodavac, kompanija za nekretnine Tišman Spajer.

Ono što je ubrzo usledilo bila je sveobuhvatna potraga za ženom.

Brajan Volš nije optužen za ubistvo, ali stručnjaci su procenili da očekuju da bi takve optužbe uskoro mogle biti podignute. Državni tužioci kažu da Brajan Volš nije otkrio šta je radio u radnji Home Depot 2. januara gde je platio 450 dolara u gotovini za sredstva za čišćenje.

Brajan Volš je bio u kućnom pritvoru kada mu je žena nestala, nakon prethodnog hapšenja zbog prodaje lažnih slika Endija Vorhola. On je prekršio uslove svog kućnog pritvora kada je putovao u Home Depot, rekli su zvaničnici.

Brajan Volš, Ana Volš
foto: Facebook / Ana Ljubičić

Prijateljice: Mala je šansa da je živa

Dve prijateljice Ane Volš, Nataša Skaj i Pamela Bardi, pridružile su se u subotu „Lorens Džons Kros kantri“ na Foks njuzu, kada je Skaj iznela mračno predviđanje da je njena prijateljica verovatno mrtva.

- Šanse su jedan u milion - odgovorila je Skaj na pitanje da li veruje da je Ana Volše mrtva ili živa. - Pamela i ja je poznajemo lično, kako je Ana vođena i koliko je nezavisna. Našla bi način da dopre do ljudi ako bi joj se nešto dogodilo. Ako je osoba nestala 11 dana, danas na društvenim mrežama, sa svetom koji se tako brzo povezuje i sa dokazima koji su se, nažalost, pojavljivali, a posebno svakim danom policijskim izveštajima, to, nažalost, izgleda mračno.

Slučaj Ane Volš možete pratiti i putem Espreso naloga na TikToku:

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.