OVO JE POSLEDNJI SNIMAK UBIJENE IVANE SA ZVEZDARE: Pred svima pokazala CRVENU ruku (VIDEO)
Ivana K., Foto: printscreen facebook/Miodrag Ktivokapic, Nemanja Nikolić

UŽAS

OVO JE POSLEDNJI SNIMAK UBIJENE IVANE SA ZVEZDARE: Pred svima pokazala CRVENU ruku (VIDEO)

Velika tuga za nesrećnom devojkom

Objavljeno: 22:46h

Ivana K. (26), koja je mučki ubijena pre tri nedelje u stanu u kom je živela na Zvezdari, najverovatnije je stradala od ruke svog emotivnog partnera Jetmira G. (24).

Dok je on na društvenim mrežama posle njene smrti delio zajedničke fotografije, Ivanina poslednja objava je bila video snimak na Tik-Toku. U pitanju je filter koji vam govori "da li ste ubili nekoga u prošlom životu" te ako jeste ruka bi trebalo da vam bude baš crvena.

Za Ivanu K. niko nije imao da kaže lošu reč, a kao što se vidi i na snimku, svi govore da je bila vedra, nasmejana i uvek sprema za šalu. Međutim, ovu studentkinju iz Vojvodine mrtvu su pronašla braća, sa podlivima na vratu i povredama na licu i rukama, a brzo je utvrđeno da se radi o ubistvu.

Više javno tužilaštvo u Beogradu, tako je potvrdilo pisanje Kurira, da je Jetmir G, državljanin Crne Gore, osumnjičen za Ivanino ubistvo.

Iz tužilaštva su naveli da "nakon što im je policija juče dostavila krivičnu prijavu uz dokazni materijal, Više javno tužilaštvo u Beogradu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv Jetmira G. zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo iz niskih pobuda, odnosno ljubomore".

Ivana Krivokapić
foto: Društvene mreže

Tužilaštvo je predložilo sudu da Jetmiru G. odredi pritvor i da naloži raspisivanje poternice za njim.

- Sumnja se da je Jetmir G. 23. decembra 2022. godine izmedju 00:37 i 5:30 časova lišio života Ivanu K., sa kojom je bio u emotivnoj vezi. On je navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se i da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije - dodaje se u saopštenju VJT u Beogradu.

Podsetimo, Jetmirov DNK pronađen je na telu devojke, u njenom stanu, ali i ispod Ivaninih noktiju što je bilo dovoljno da on bude prvi osumnjičeni u istrazi ovog ubistva.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.