ANA NIKADA MAJCI NIJE PRIČALA O PRETNJAMA KOJE JE DOBIJALA OD BRAJANA: Prijavila policiji, a KRILA od porodice?!
Ana Volš, Foto: Instagram/anawalshe

STRAŠNO

ANA NIKADA MAJCI NIJE PRIČALA O PRETNJAMA KOJE JE DOBIJALA OD BRAJANA: Prijavila policiji, a KRILA od porodice?!

Policijski izveštaj koji je objavio novinar "Bostona 25 Njuz", Bob Vord, otkriva duboke probleme čak i pre nego što su Ana i Brajan bili vereni

Objavljeno:

Nedavno se u američkim medijima pojavila informacija da je Ana Volš 2014. godine rekla policiji da je njen suprug Brajan "izjavio preko telefona da će ubiti nju i njene prijatelje“.

Policijski izveštaj koji je objavio novinar "Bostona 25 Njuz", Bob Vord, otkriva duboke probleme čak i pre nego što su Ana i Brajan bili vereni.

- Nestala mama iz Kohaseta Ana Volš rekla je policiji Vašingtona da je Brajan Volš pretio da će ubiti nju i njene prijatelje - napisao je na Tviteru novinar lokalnog portala boston25 Bob Vard koji prati slučaj.

Izveštaj iz policije
Izveštaj iz policijefoto: NBC / Ustupljena fotografija

Anina majka Milanka Ljubičić je u razgovoru za Espreso kazala da je ovu informaciju prvi put čula od nas i da joj se ćerka nikada nije žalila na Brajana.

Ana Volš i Milanka Ljubičić
Ana Volš i Milanka Ljubičićfoto: Facebook/Printscreen

"Pojma nemam o tome, ne mogu da verujem, prosto ne verujem da je to istina! Nikada mi nije spomenula tako nešto", rekla je Milanka.

Podsetimo, Srpkinja Ana Volš nestala je u Masačustesu 1. januara, a njen nestanak prijavljen je tri dana kasnije.

Ana Volš se još uvek vodi kao nestala osoba, ali sve se više sumnja da je ubijena.

Brajan Volš, suprug nestale žene, uhapšen je zbog optužbi da je obmanuo policijsku istragu, dok je policija u podrumu njihove porodične kuće pronašla nož sa tragovima krvi.

1 / 5 Foto: Facebook / Ana Ljubičić

Brajan je policajcima rekao da je suprugu poslednji put video oko četiri sata ujutru kada se, navodno, uputila na aerodrom jer je hitno morala da se vrati u Vašington zbog posla. Međutim, kasnije je utvrđeno da je Anin telefon 2. januara lociran kod kuće.

Istražitelji koji tragaju za dokazima o njenom nestanku pronašli su kese za smeće pune krvi, sekiru, testeru, tepih i upotrebljena sredstva za čišćenje na deponiji u Pibodiju. Zvanične potvrde kome pripada krv pronađena u podrumu kuće kao i na deponiji još uvek nema.

Slučaj Ane Volš pratite i putem Espreso naloga na TikToku:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.