BRAJANOVA MAJKA NIJE IMALA DOBAR ODNOS SA SNAJOM ANOM: Poslala PISMO SUDIJI i obelodanila ISTINU! (FOTO)
Ana i Brajan Volš, Foto: Printscreen/Twitter/ WCVB-TV Boston, Printscreen/Instagram/anawalshe, printscreen/facebook/anawalshe

OTKRIVENO JE

BRAJANOVA MAJKA NIJE IMALA DOBAR ODNOS SA SNAJOM ANOM: Poslala PISMO SUDIJI i obelodanila ISTINU! (FOTO)

Mediji su objavili pismo koje je poslala sudu 2021. godine kako bi Brajana spasila robije, a u tom pismu je otkrila da je njen suprug imao teško detinjstvo

Objavljeno:

Potraga za nestalom Anom Volš u Masačusetsu traje još uvek, a pažnja policije i javnosti sve je više usmerena na njenog supruga Brajana koji je od nedelje u pritvoru zbog obmanjivanja policije u vršenju istrage.

Iako je Tužilaštvo otkrilo da je u podrumu kuće pronađen krvav nož, kao i tragovi krvi, on još nije osumnjičen za njeno ubistvo.

U međuvremenu su u javnost isplivali i sudski dokumenti u kojima je otkriveno više detalja o životu supruga Ane Volš, koji je u trenutku njenog nestanka već bio u kućnom pritvoru zbog prevare.

Ana i Brajan Volš
Ana i Brajan Volšfoto: Facebook / Ana Ljubičić

Mediji su objavili pismo koje je poslala sudu 2021. godine kako bi Brajana spasila robije, a u tom pismu je otkrila da je njen suprug imao teško detinjstvo.

"Brajan je imao teško detinjstvo i problematičan odnos sa roditeljima. Učen je da laže i da se krije. Rečeno mu je da je gubitnik, da nije trebalo da se rodi i da nema šanse da će bilo šta postići u životu, da je izgubljen slučaj", napisala je Ana tada.

Osim Ane, pismo je poslala i Brajanova majka Dijana koja je otkrila da je da nema baš najbolji odnos sa snajom.

Brajan Volš
foto: Printscreen/BOSTON25NEWS.COM

"Nažalost, nemam dobar odnos sa snahom, verovatno zbog kulturoloških razlika. Zato je moj sin jedina sreća u životu. On mi omogućava da sa unucima budem bar malo srećna", napisala je ona tada.

Ona je tada u pismu dodala da Brajan najviše vodi računa o njihovim sinovima. "On kuva, ide u nabavku, igra se, vaspitava ih i čita im priče za laku noć. Da nema mog sina, ne bih imala nikakav odnos sa svojim unucima", rekla je ona tada.

Brajan Volš
foto: Printscreen/BOSTON25NEWS.COM

Podsetimo, Ana Volš je nestala 1. januara, a njen suprug Brajan je nestanak prijavio tek tri dana kasnije. Brajanu su u nedelju stavljene lisice na ruke zbog ometanja istrage dok policija intenzivno radi na pronalaženju dokaza koji bi otkrili šta se dogodilo nestaloj Ani Volš.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.