TRI KLJUČNA DOKAZA NA OSNOVU KOJIH POLICIJA MISLI DA JE IVANU UBIO POZNANIK: Osumnjičeni Albanac napustio Srbiju
Ubijena Ivana K, Foto: PRINTSCREEN FACEBOOK

HOROR!

TRI KLJUČNA DOKAZA NA OSNOVU KOJIH POLICIJA MISLI DA JE IVANU UBIO POZNANIK: Osumnjičeni Albanac napustio Srbiju

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu

Objavljeno:

Studentkinju Ivanu K. (26) sa Zvezdare, prema još nepotvrđenim informacijama, ubio je njen prijatelj Albanac J.G. iz Crne Gore tako što ju je jednom rukom davio, a drugom začepio nos, pokazali su prvi detalji iz istrage.

Iz obližnjeg objekta kamere su kobnog dana snimile Ivanu i mladića kako idu ka zgradi u kojoj ona živi. I veštačenje baznih stanica potvrdilo je da je J.G. bio pored devojke u trenutku smrti. Policija je na telu Ivane našla DNK-a trag koji pripada J.G.

- On je ubrzo napustio Srbiju i veruje se da se krije u Crnoj Gori. Policiji je zapao za oko kada se obratio pokojnoj Ivani na društvenim mrežama, a kada su istražitelji hteli da obave razgovor sa njim nije više bio dostupan. Od samog početka smo znali da je zločin počinio neko ko je poznavao Ivanu- kaže naš sagovornik iz policije.

Na dan kada je njeno telo pronađeno on je u statusu na Fejsbuku napisao: "Anđele moj. Čisto ne mogu da vjerujem da se tebi ovo desilo. Biceš u mom srcu zauvjek. Neka ti je crna zemlja laka duso moja.. R.I.P Ivana Krivokapic".

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

O tome da li je za zločin osumnjičen J. G. nema zvaničnih potvrda nadležnih.

Podesećanja radi, Ivanino beživotn telo pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice. Što sve ukazuje da se do poslednjeg daha borila za život.

(Espteso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.