NEUTEŠNI RODITELJI UBIJENE STUDENTKINJE IDU SAMO NA GROBLJE: Prijatelji porodice otkrili šta ih NAJVIŠE BOLI!
Ubijena studentkinja, Foto: Društvene mreže

ODMOTAVA SE KLUPKO ZLOČINA NA ZVEZDARI

NEUTEŠNI RODITELJI UBIJENE STUDENTKINJE IDU SAMO NA GROBLJE: Prijatelji porodice otkrili šta ih NAJVIŠE BOLI!

Devojku rodom iz Vojvodine, podsetimo, pronašla su braća koja su bila zabrinuta zašto im se nije javljala na telefon

Objavljeno:

Meštani vojvođanskog sela iz kog je brutalno ubijena studentkinja I. K. (26) u iznajmljenom stanu u Beogradu, kažu za Kurir da je njena porodica i dalje neutešna i da traži da ubica njihove ćerke bude najstrožije kažnjen ma ko on bio.

Nesrećna devojka I. K, podsetimo, brutalno je ubijena 24. decembra prošle godine u njenom iznajmljenom stanu na Zvezdari u Beogradu, a istražitelji stežu obruč oko osumnjičenog koji je nakon zločin zaključao vrata i pobegao.

Vojvođani kažu da ne mogu da dođu sebi od kad su saznali da je tako divna devojka ubijena.

- Devojka je bila suvo zlato i tako nevino čeljade, a platila je glavom! Dogodila se velika tragedija i porodica od trenutka kad su saznali da su ostali bez mezimice bukvalno ne dišu i ne žive - kažu komšije porodice i dodaju:

- Zatvorili su se u kući i bukvalno idu samo do groblja kako bi bili bliže ćerki. Nje nema i ništa je nažalost ne može vratiti, ali oni su odlučni da ubica mora da se kazni i da robija za zločin koji je počinio, iako još nije saopšteno ko je ubica.

Ivana K.
Ivana K.foto: PRINTSCREEN FACEBOOK

Sagovornik Kurira kaže da porodica ima indicije ko bi mogao da bude potencijalni ubica I. K.

- Strašno je sve što preživljavaju, a činjenica da im je možda neki poznanik ubio ćerku im stvara ogromnu bol i ljutnju. Postavljaju sebi stalno pitanje kako je neko ko je poznavo mogao da joj naudi - kaže sagovornik i dodaje:

- Čuli smo da oni sumnjaju ko im je ubio ćerku, ali i dalje ne žele da pričaju o tome.

Devojku rodom iz Vojvodine, podsetimo, pronašla su braća koja su bila zabrinuta zašto im se nije javljala na telefon. Razbili su prozor kako bi ušli u stan, a tada su zatekli jezivu scenu. Devojka je imala vidljive povrede na telu, podlive na vratu, povrede usne, oka i ruke. Nađena je sa podignutom majicom i otkopčanim pantalonama, pored nje bio je njen telefon i dva lančića strgnuta s vrata.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.