BRAJAN VOLŠ MOŽDA BACIO ANINE STVARI U KONTEJNERE, POLICIJA IH PRETRAŽUJE? Najnoviji momenti u istrazi šokiraju
Ana Volš sa mužem Brajanom Volšom, Foto: Facebook / Ana Ljubičić

NIJE DOBRO

BRAJAN VOLŠ MOŽDA BACIO ANINE STVARI U KONTEJNERE, POLICIJA IH PRETRAŽUJE? Najnoviji momenti u istrazi šokiraju

Više izvora kaže da su u toku napori da se pronađu stvari koje je Brajan Volš, suprug nestale Ane, možda bacio u kante ili kontejnere nakon njenog nestanka

Objavljeno: 16:20h

Istražitelji su odneli dve prikolice za smeće u sklopu istrage nestanka majke troje dece Ane Volš (39).

Šon Haris, vlasnik kompanije koja se bavi odnošenjem smeća, rekao je za lokalne medije u Bostonu da su dve njegove prikolice za smeće zaplenjene u okviru istrage.

Harisa je policija kontaktirala u subotu uveče nakon čega su odvezli dve prikolice sa kontejnerima duge 15 metara.

Haris kaže da su se prikolice za smeće nalazile na ulici u Kohasetu i da su verovatno poslednji put ispražnjene pre novogodišnjih praznika.

Više izvora kaže za Boston 25 da su u toku napori da se pronađu stvari koje je Brajan Volš, suprug nestale Ane, možda bacio u kante ili kontejnere nakon njenog nestanka. Volš je inače bio u kućnom pritvoru, a policija je mogla da prati svaki njegov pokret jer je nosio nanogicu.

Istraga nestanka Ane Volš (39), majke troje dece iz Masačusetsa, koja je poreklom iz Srbije, sada ide u smeru da je nestala žena ubijena!

CNN nezvanično navodi da su istražitelji tokom istrage otkrili da je Volš u svojoj internet evidenciji imao upite za pretragu "kako da se odloži telo žene od 52 kilograma" i "kako raskomadati telo". To su za CNN potvrdila dva izvora iz istrage.

Brajan Volš (47), suprug nestale Ane, podsetimo, optužen je juče pred sudom da je obmanuo istražitelje koji tragaju za majkom troje dece koja je nestala 1. januara ujutru. Volš se kratko izjasnio da nije kriv. Na sudu se pojavio u sivoj košulji dugih rukava i samo kratko je govorio da je razumeo optužbu.

Njegov branilac Trejsi Majner rekla je da je poslodavac Ane Volš prijavio njen nestanak jer ih je Brajan prvo nazvao da pita gde se ona nalazi. Advokat je takođe naveo da je Volš više razgovorao sa policijom i pristao na pretres njegove imovine.

1 / 6 Foto: Facebook / Ana Ljubičić

- Bio je neverovatno kooperativan - rekla je Majner.

Sudija je odredio kauciju od 500.000 dolara u gotovini i zakazao sledeće ročište za 9. februar.

Članovi porodice, podsetimo, poslednji put su videli Anu 1. januara oko 4 sata kad je trebalo da ode na aerodrom "Logan" u Bostonu, odakle je planirala da uhvati let za Vašington gde radi u agenciji za nekretnine.

Ana, međutim, nije ni stigla do aerodroma, a lokalni šef policije je rekao da nemaju ni potvrdu da je ušla u vozilo kojim je trebalo da ide do "Logana".

Policija je navela da je Ana veoma aktivna na društvenim mrežama, ali da nije koristila svoj mobilni telefon od Nove godine kad je nestala.

Slučaj Ane Volš možete pratiti i na TikTok nalogu Espresa:

(Espreso/CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.