GRK U BEOGRADU U DVA DANA NAPRAVIO ISTI PREKRŠAJ: Izrečene mu paprene kazne za nasilničku vožnju
Saobraćajna policija, Foto: Emilija Jovanović

podneta i prekršajna prijava

GRK U BEOGRADU U DVA DANA NAPRAVIO ISTI PREKRŠAJ: Izrečene mu paprene kazne za nasilničku vožnju

Četrdesetogodišnjak je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava zbog nasilničke vožnje

Objavljeno:

Saobraćajna policija u Beogradu drugi put je u razmaku od samo dva dana zaustavila i isključila iz saobraćajačetrdesetogodišnjeg državljanina Grčke koji je upravljao teretnim vozilom pod dejstvom alkohola.

Policija je danas oko 16.50 časova na Obilaznici oko Beograda, na teritoriji Čukarice, zaustavila kamion kojim je upravljao četrdesetogodišnjak, a alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 2,34 promila alkohola u organizmu.

Saobraćajna policija
Saobraćajna policija foto: MUP

Isti vozač isključen je iz saobraćaja i 4. januara na auto-putu Beograd-Niš kod naplatne stanice Vrčin, jer je imao 1,50 promila alkohola u organizmu.

Tada je ustanovljeno i da je počinio više prekršaja u vezi sa upotrebom tahografskog listića, poštovanja radnog vremena i odmora vozača i obavezne dokumentacije iz oblasti Zakona o radnom vremenu posade vozila u drumskom prevozu i tahografima, nakon čega mu je sudija za prekršaje izrekao novčanu kaznu od 100.000 dinara i osam meseci zabrane upravljanja motornim vozilom.

Četrdesetogodišnjak je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava zbog nasilničke vožnje.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.