PROGOVORILA ŽENA KOJA JE BRINULA O PSIMA KOJI SU USMRTILI VLADANA: Otkrila i šta joj je rekla POVREĐENA ŽENA
Vladan Radosavljević, Foto: Printscreen/Youtube/ PG Mreža

JEZIVO

PROGOVORILA ŽENA KOJA JE BRINULA O PSIMA KOJI SU USMRTILI VLADANA: Otkrila i šta joj je rekla POVREĐENA ŽENA

Inače, boks u kojem borave ova tri psa može lako da se otvori

Objavljeno: 14:09h

" Bila sam juče da nahranim pse. Bili su mirni. Nikada ranije nisu napali nikoga", priča Violeta M. žena koja je brinula o psima za koje se sumnja da su nasrmt izujedali Vladana Radosavljevića, a njegovu ženu teško povredili.

Violetu M. plaćala je mesecima unazad Milanka S. vlasnica pasa koja živi u Francuskoj da ih hrani. Kako kaže, pred tragedije ona je došla u vikendicu, nahranila pse, te ne misli da su psi napali Vladana jer su bili glasi.

- Ja sam ih stavila u boks. Ti psi nikada ranije nikoga nisu napali. Tu su svakodnevno radnici koji rade tu vikendicu, psi izlaze šetaju, nikada nisu bili agresivni - priča Violeta M.

Ona dodaje da ju je kada su Vladana napali psi zvala komšinica. Došla je na lice mesta i zatekla Vladana u lokvi krvi na zemlji. Tu je bila i njegova supruga.

- Ona mi je opisala pse, a po njenom opisu i šarama koje je rekla mislim da to nisu psi o kojima sam ja brinula. Ovde dolaze stalno psi lutalice, skupljaju se u čoporu - navodi ona.

Vladan Radosavljević
foto: Printscreen/Youtube/ PG Mreža

Inače, boks u kojem borave ova tri psa može lako da se otvori.

Podsetimo, psi koji su nasmrt izujedali Vladana Radosavljevića (62), a njegovu suprugu koja ga je spasavala teško povredili, kako se sumnja, u novembru mesecu su napali dete (14).

Na mestu tragedije danas su vidljivi tragovi krvi, a policija i tužilaštvo obavljaju uviđaj.

Podsetimo, novinara Vladana Radosavljevića (62) iz Beograda koji je umro nakon što su ga na Kosmaju izujedala tri psa koja su, navodno, u vlasništvu A. S. koji se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.