"SAMO ŽELIMO DA ZNAMO KAKO JE IVANA UMRLA": Roditelji devojke sa Zvezdare ne žele da smišljaju scenarije!
Ivana K., Foto: Društvene mreže

detalji istrage

"SAMO ŽELIMO DA ZNAMO KAKO JE IVANA UMRLA": Roditelji devojke sa Zvezdare ne žele da smišljaju scenarije!

Roditelji se nisu čuli ni sa policijom niti bilo kojom službom iz Beograda.

Objavljeno:

"Ne sumnjamo ni na šta, od sahrane se ništa nije promenilo. Nemamo nijednu informaciju, čekamo nalaz toksikologije. Roditelji su i dalje skrhani, ne mogu da dođu sebi", potresne reči za "Blic" brat od strica Ivane Krivokapić (26), devojke čije je beživotno telo pronađeno u iznajmljenom stanu u zvezdarskom naselju Mirijevo.

Kako Ivanin brat navodi, roditelji se nisu čuli ni sa policijom niti bilo kojom službom iz Beograda.

- Čekamo toksikološki nalaz i tada ćemo i videti šta je bilo sa našom Ivanom, do tada ne želimo da smišljamo nikakve scenarije u svojoj glavi - kaže za "Blic" Ivanin brat od strica.

Istakao je da su u porodičnoj kući Ivane bili dva dana, te da niko od cele porodice ne pominje sam uzrok smrti dok ne stigne nalaz.

- Velika tragedija, samo želimo da znamo na koji način je preminula - dodaje on.

1 / 9 Foto: Nemanja Nikolić

Rezultati obdukcije

Prošlo je tri dana od kada su stigli nalazi obdukcije, ali za sada nije utvrđen uzrok smrti, zbog čega se čekaju rezultati toksikologije.

Kako je "Blic" tada pisao, na telu devojke nema uboda ni preloma, podjezična kost nije slomljena, ali na njenom telu nema ni tragova nasilja.

Inače, po pravilu, u slučajevima nasilnog davljenja osobe, podjezična kost je polomljena.

Podsetimo, beživotno telo Ivane Krivokapić pronađeno je u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Nije se javljala porodici na telefon dva dana, nakon čega su je njena braća pronašla. Ugledali su sestru kako nepomično leži na krevetu kroz prozor sa zadnje strane zgrade, odnosno sa zajedničke terase, potom su pozvali policiju koja je ubrzo došla i ušla u stan.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.