TO NISU LJUDI, VEĆ ZVERI! Otac tukao svoju ćerku (13) jer nije htela da se prostituiše! (FOTO)
Foto: Shutterstock

hladnokrvno je priznao

TO NISU LJUDI, VEĆ ZVERI! Otac tukao svoju ćerku (13) jer nije htela da se prostituiše! (FOTO)

Tek pošto je u javnost dospela jeziva sudbina maloletne M. M. iz Smederevske Palanke, koju je otac dve godine podvodio da bi platio kafanske dugove, u komšiluku ove porodice kažu da su u šoku, ali i da su znali šta se događa
Objavljeno:

Otac devojčice Ivan M. (46) i majka Tanja M. (38) uhapšeni su pod sumnjom da su u protekle dve godine podvodili i primoravali na seks svoju maloletnu ćerku M. M. koja sada ima 15 godina.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Pričala sam joj da to ne radi. Ma, nije ona kriva - kaže devojka iz ulice, u naselju Kolonija, potvrđujući da je i komšiluk znao šta se godinama događalo.

Ipak, mnogi tvrde da ništa nisu znali i s gađenjem komentarišu podvođenje devojčice.

foto: Shutterstock

- Sve mi je jasno. Nisu imali od čega da žive... Ali tako nešto da radi detetu to nismo mogli da sanjamo - kaže prvi komšija porodice nesrećne devojčice, koju je otac terao na prostituciju, kako po palanačkim kafanama, tako i kod beogradskog Plavog mosta.

U pritvoru su i D. J. (54), V. S. (46), P. S. (32) i Z. Đ. (43) iz Smederevske Palanke, koji se sumnjiče da su imali seksualne odnose s devojčicom, da bi na taj način naplatili dugove koje je njen otac napravio.

- Otac je priznao izvršenje dela, moglo bi se reći da je o tome pričao bez emocija - kažu u tužilaštvu Višeg suda u Smederevu.

Devojčica je, po saznanjima tužilaštva, od 2015, kada je imala 13 godina, bila primoravana na prostituciju.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.