MUŠKARAC NAĐEN ISPOD PARKIRANOG AUTA: Bizarna SMRT u Surčinu, sumnja se da je OVO razlog NESREĆE!
Policija / ilustracija, Foto: RINA

SURČIN

MUŠKARAC NAĐEN ISPOD PARKIRANOG AUTA: Bizarna SMRT u Surčinu, sumnja se da je OVO razlog NESREĆE!

Nakon istrage nadležnih organa biće precizno utvrđeni svi detalji i okolnosti smrti muškarca čije je telo preveženo na obdukciju

Objavljeno:

Meta A. (45) nastradao je pod za sada neutvrđenim okolnostima 10. decembra u ranim jutarnjim satima u Surčinu, a njegovo telo zatečeno je u Vrtlarskoj ulici, ispod parkiranog automobila "citroen C5".

Pripadnici Sektora za vanredne situacije su podigli zadnji deo vozila, nakon čega je Hitna pomoć u 03.25 časova konstantovala smrt čoveka.

Nakon što je policija izašla na teren, utvrđeno je ko je vlasnik i korisnik vozila, koji je izjavio da mu nastradala osoba nije poznata, kao ni okolnosti pod kojima se čovek ispod automobila.

Policija
Policijafoto: Dado Đilas

Kako "Blic" saznaje, prema prvim informacijama, pretpostavlja se da je nastradali muškarac hteo da krade gorivo i da je greškom presekao crevo od hidraulike umesto od goriva.

- 'Citroen c5' ima vazdušne jastuke i kad je presekao crevo, automobil je pao na njega. To je prva verzija ove bizarne nesreće - navodi izvor "Blica".

Nakon istrage nadležnih organa biće precizno utvrđeni svi detalji i okolnosti smrti muškarca čije je telo preveženo na obdukciju.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.