UPRAVNIK ZGRADE NA ČUKARICI U KOJOJ JE NAĐENO TELO OTKRIO DETALJE: "Zbog MUŠICA sam pozvao policiju!"
zgrada, Foto: Aleksandar Stojanović

nađeno telo

UPRAVNIK ZGRADE NA ČUKARICI U KOJOJ JE NAĐENO TELO OTKRIO DETALJE: "Zbog MUŠICA sam pozvao policiju!"

On kaže da se pretpostavlja da je leš trulio nekih osam dana u stanu, dok se nesnosni smrad nije proširio kroz čitavu zgradu

Objavljeno:

U ulici Stevana Đurđevića Trošarinca u beogradskom naselju Čukarička padina pronađeno je beživotno telo starijeg muškarca (77). Potresan deo priče je da je telo otkriveno tek kada je zgradom počeo da se širi nesnosan smrad.

Upravnik zgrade N.T. kaže za Telegraf da je u pitanju bio čovek samotnjak, koji ni sa kim nije pričao, niti je redovno plaćao troškove zgrade. Takođe nije imao porodicu.

- Čovek jednostavno ni sa kim nije pričao u soliteru, niti je redovno plaćao račune i komunalne troškove za zgradu. Od 1994. godine živi u zgradi. Nije imao porodicu, niti ženu, niti decu i živeo je u potpunosti sam. Stalno je vukao neku torbu sa sobom - tvrdi upravnik zgrade.

On kaže da se pretpostavlja da je leš trulio nekih osam dana u stanu, dok se nesnosni smrad nije proširio kroz čitavu zgradu.

- Policija koja je radila uviđaj mi je rekla da se pretpostavlja da je osam dana ležao mrtav u stanu. Smrad je počeo nesnosno da se širi i stanari su mi ksrenuli pažnju misleći da je u pitanju kanalizacija. Proverio sam kanalizaciju i video sam da ona nije u pitanju. Međutim, kada sam išao od sprata do sprata, naišao sam na njegov ulaz i video sam muve, pozvao sam policiju koja je obila vrata i kada smo ušli unutra, ne samo da se osećao leš, nego mu je ceo stan bio pravo smetilište, puno pobacanih flaša i ostalog đubreta - objašnjava N. T.

Podsetimo, upravnik zgrade u ulici Stevana Đurđevića Trošarinca u beogradskom naselju Čukarička padina pozvao je policiju zbog nesnosnog smrada koji se duže vreme oseća u ulazu.

(Espreso / Telegraf / Miloš Dojčinović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.