"DUŠO MOJE DUŠE, GDE ĆEŠ MI TAKO MLAD?": Kuma stradalog pevača je bila pored njega U TRENUTKU POGIBIJE! (FOTO)
Sima Belenzada, Foto: Facebook

PRIJATELJI SE OPRAŠTAJU OD VOLJENOG SIME

"DUŠO MOJE DUŠE, GDE ĆEŠ MI TAKO MLAD?": Kuma stradalog pevača je bila pored njega U TRENUTKU POGIBIJE! (FOTO)

Sa njim su u vozilu bile i dve njegove najbolje drugarice koje su, srećom, samo lekše povređene

Objavljeno:

Pevač Sima Belenzada (29) iz Futoga u noći između ponedeljka i utorka izgubio je život vraćajući se iz Gajdobre svojoj kući. On je automobilom udario u drvo kraj puta i preminuo na licu mesta.

Sa njim su u vozilu bile i dve njegove najbolje drugarice koje su, srećom, samo lekše povređene, ali sa bolom zbog Simine smrti ne mogu da se pomire.

- De ćeš mi tako mlad? Dušo moje duše kume moj - napisala je na društvenim mrežama N.V. koja je Simina prijateljica iz detinjstva, a koja je kobne večeri bila sa njim u automobilu.

Sima Belenzada
foto: Printscreen/facebook

Ona nije jedina, pa se Simini prijatelji u neverici masovno opraštaju od njega ostavljajući emotivne poruke na svojim nalozima na društvenim mrežama.

- Počivaj u miru dobri čoveče...

- Budi sa anđelima jer si voleo život, mnogo mi je žao...

- Sima Belenzada dobri moj brate... Zašto, zbog čega... Odgovor neću dobiti... Uvek ćeš biti u našim srcima... U mom posebno... Ostaje šok i neverica. I biće do kraja života... Simo brate, zaštooo...

- Otišao je naš dragi kolega brat i dobar prijatelj Sima Belenzada. Mlad si otišao Simice naš,nek te anđeli čuvaju. Iskreno saučešće porodici.

Podsetimo, Sima je najverovatnije preminuo zbog trenutka nepažnje i umora, a nije imao vezan sigurnosni pojas. On je iza sebe ostavio dvogodišnju ćerkicu, a inače je razveden.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.