OGLASILA SE ŽENA PRETUČENA NA KARABURMI: "Jednom rukom me DRŽAO ZA VRAT, drugom udarao pesnicom" (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/Stop_nasilju1

JEZIVO

OGLASILA SE ŽENA PRETUČENA NA KARABURMI: "Jednom rukom me DRŽAO ZA VRAT, drugom udarao pesnicom" (VIDEO)

Snežana je ispričala da je morala da prekine pakovanje robe sa kolica u tezgu, s obzirom da je imala mušteriju. Tada je, tvrdi, svojim kolicima naleteo M. T. i odgurao njena kolica na mušteriju sa kojom je radila

Objavljeno: 16:13h

Snežana C. (60) završila je u Urgentnom centru i sa kragnom na vratu, nakon što ju je, kako se sumnja, napao M. T. (48) na pijaci na Karaburmi.

I Snežana i Mirko su prodavci i imaju tezge jednu blizu druge. Snežana je ispričala da je morala da prekine pakovanje robe sa kolica u tezgu, s obzirom da je imala mušteriju. Tada je, tvrdi, svojim kolicima naleteo M. T. i odgurao njena kolica na mušteriju sa kojom je radila.- Nakon toga je oterao moja kolica skoro do njegove tezge. Otišla sam po svoja kolica kada sam završila sa mušterijom. A potom i do njega da mu obratim pažnju na neprimereno ponašanje. U tom trenutku je bukvalno skočio na mene - rekla je Snežana za Informer i dodala da već osam godina radi na pijaci iako je invalid.

Rekla je da ju je napadač jednom rukom za vrat ili kragnu, a drugom rukom je udrao pesnicama.

Snežana je ispričala da ne zna koliko ju je puta udario, te da je i ona njega pokušala da udari, kako bi se odbranila, ali da u tome nije uspela jer, kako kaže, on je viši i jači od nje.

Dodaje da je kasnije pozvala policiju.

Ona je i danas radila na pijaci, gde joj je M. T., koji je došao po majku koja je radila umesto njega, pretio da će dobiti još batina.

O slučaju se oglasilo Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

- U vezi događaja od 3. decembra koji se dogodio u 08.10 časova u Beogradu na adresi Salvadora Aljendea i Pere Ćetkovica, na pijaci na Karaburmi, postupano je po prijavi i utvrđeno da su učesnici događaja C. S. (60) i T.M (48), koji su nakon verbalne raspave zadali udarce jedno drugom, kojom prilikom je C. S. zadobila za sada lake telesne povrede - navode iz tužilaštva.

Iz tužilaštva su naveli da su naložili nadležnoj policijskoj upravi da u vezi napred opisanog događaja uzme izjave od učesnika kao i od očevidaca, da se pribavi video nadzor sa pijace, kao i da se pribavi izveštaj lekara o nastalim povredama.

- Nakon sto nadležna policijska uprava pribavi sve neophodne dokaze naloženo je da se tužilaštvu dostavi detaljan izveštaj na razmatranje, odnosno radi provera da li se u radnjama učesnika stiču obeležja krivičnog dela, a o čemu ce javnost biti naknadno obaveštena - navodi se u saopštenju.

Podsetimo, na snimku se vidi da prodavačica, nakon što uslužuje mušteriju odlazi do kolica i pomera ih. Tada se sa njene desne strane pojavljuje muškarac koji počinje da je udara, gurnuvši je na obližnju tezgu. Jedan očevidac je ženi pritekao u pomoć, iako je, kako se može primetiti, bilo onih koji nisu reagovali.

Muškarac se potom uputio ka ženinoj tezgi, gde je počeo da šutira proizvode.

Snimke napada, kao i fotografiju majke sa kragnom i lekarski izveštaj na Instagramu je objavio sin napadnute žene, što se proširililo društvenim mrežama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.