DVA PUTA OPLJAČKANA, PA UPUCANA U GLAVU? Profesorka nađena mrtva u Maloj Ivanči!
Foto: Ilustracija, Public

strašno!

DVA PUTA OPLJAČKANA, PA UPUCANA U GLAVU? Profesorka nađena mrtva u Maloj Ivanči!

Policija sumnja da je bila na meti lopova, s obzirom na to da je njena kuća opljačkana i pre nekoliko godina kada je iz nje izneto nekoliko hiljada evra
Objavljeno: 10:41h

Desanka M. (77) pronađena je mrtva u sredu veče u porodičnoj kući u selu Mala Ivanča kod Sopota sa prostrelnom ranom na glavi. Prema prvim informacijama, najverovatnije je reč o ubistvu, s obzirom na to da je nesrećna starica pre nekoliko dana prijavila da je opljačkana.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Telo Desanke M. sa ranom od metka iznad levog uha u sredu oko 18 časova pronašao je sin u kući koja se nalazi u ulici Put za Plandište. Pre toga, navodno, nikako nije uspevao da sa majkom telefonom stupi u kontakt. Uviđaj je najpre obavila lokalna policija, nakon čega su mesto zločina istražili i beogradski istražitelji s obzirom na to da se sumnja da je reč o ubistvu hicem iz vatrenog oružja.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, Desanka M. je bila profesor Mašinskog fakulteta u Beogradu, rodom iz Male Ivanče. Policija sumnja da je bila na meti lopova, s obzirom na to da je njena kuća opljačkana i pre nekoliko godina kada je iz nje izneto nekoliko hiljada evra. Pre nekoliko dana Desanka je navodno ponovo bila na meti lopova.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.