PONOVO ODLOŽENO SUĐENJE MIKI ALEKSIĆU: Odbio da odgovora na pitanja advokata, a tek da VIDITE RAZLOG!
Mika Aleksić, Foto: Stefan Stojanović

ponovo odloženo suđenje

PONOVO ODLOŽENO SUĐENJE MIKI ALEKSIĆU: Odbio da odgovora na pitanja advokata, a tek da VIDITE RAZLOG!

U tim izlaganjima je svedočenja oštećenih poredio sa serijom "Seks i grad" i sa meksičkim sapunicama

Objavljeno: 12:01h

Suđenje samozvanom učitelju glume Miroslavu Miki Aleksiću, koji je optužen za silovanje i polno uzmeravanje polaznica svoje škole, koje je bilo zakazano za danas, ponovo je odloženo, ovog puta za 20. decembar.

Do odlaganja pretresa je došlo jer je Aleksić odbio da odgovara na pitanja advokata Jugoslava Tintora. Aleksić je svoje odbijanje pravdao na bizaran način, kako je naveo, "time što je Tintor 72 puta davao izjave za medije o ovom slučaju i time ga iz sudnice premestio u javnost"

Advokat Tintor rekao je da Aleksićevo obrazloženje najbolje govori o njegovoj odbrani i otkrio da je optuženom uspeo da postavi samo jedno pitanje - "da li je ikada bio učitelj glume".

Mika Aleksić
Mika Aleksićfoto: Stefan Stojanović

Aleksić je, prema optužnici, počinio četiri krivična dela silovanja, dva u produženom trajanju, kao i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja. On je negirao dela koja mu se stavljaju na teret, a na prethodna tri ročišta je iznosio odbranu.

U tim izlaganjima je svedočenja oštećenih poredio sa serijom "Seks i grad" i sa meksičkim sapunicama.

Aleksić je uhapšen u januaru 2021. godine, a pritvor mu je u septembru zamenjen kućnim pritvorom uz elekronski nadzor, koji je ukinut u martu ove godine.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.