ODREĐEN PRITVOR VOZAČU KOJI JE KOMBIJEM UDARIO PREDSEDNIKA OPŠTINE PARAĆIN
Predsednik opštine Paraćin Vladimir Milićević, Foto: Printscreen

pritvor

ODREĐEN PRITVOR VOZAČU KOJI JE KOMBIJEM UDARIO PREDSEDNIKA OPŠTINE PARAĆIN

Osmumnjičenom se na teret stavljaju dva krivična dela

Objavljeno:

Predsednik opštine Paraćin Vladimir Milićević nedavno je bio akter saobraćajne nezgode u kojoj je zadobio teške povrede, kada ga je, prilikom prelaska ulice, udarilo vozilo kojim je upravljao muškarac iz Ćuprije.

Povređenom predsedniku Opštine Paraćin Vladimiru Milićeviću, pomoć je ukazana prvo u ćuprijskoj Bolnici, a nakon toga je transportovan u Klinički centar Kragujevac.

Hitna pomoć / Ilustracija
Hitna pomoć / Ilustracijafoto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Policija je zajedničkim angažovanjem više uprava istog dana u popodnevnim satima uhapsila S. M. i odredila mu zadržavanje do 48 sati, nakon čega ga je danas privela osnovnom tužiocu u Paraćinu, sa krivičnom prijavom.

Na predlog Tužilaštva, sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Paraćinu odredio je tridesetogodišnjem S. M. iz Ćuprije pritvor do 30 dana, koji se računa od momenta hapšenja, 26. novembra i najduže može da traje do 26. decembra.

Osmumnjičenom se na teret stavljaju dva krivična dela - teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i krivično delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.