JOŠ JEDAN MAFIJAŠKI OBRAČUN U BG, DILER RAZNET U AUTOMOBILU: Eksplodirao auto Ivana Ćirića (38) iz VOŽDOVAČKOG KLANA! (VIDEO)
Foto: Printscreen, Youtube, Beogradska hronika Jutarnji program

Dokle više, državo?

JOŠ JEDAN MAFIJAŠKI OBRAČUN U BG, DILER RAZNET U AUTOMOBILU: Eksplodirao auto Ivana Ćirića (38) iz VOŽDOVAČKOG KLANA! (VIDEO)

Voždovac je jutros potresla ova nemila situacija, kada je eksplodirao automobil u pokretu u kojem je bio Ivan Ćirić. Povređeni i nedužni građani
Objavljeno: 14:30h

U jutrošnjem "atentatu", kada je ekspolodirao automobil u pokretu oko 9:30 minuta na uglu Zaplanjske i Jovana Bjelića, povređen je Ivan Ćirić (38), koji je ovaj automobil vozio. Ćirić, koji je član voždovačke kriminalne ekipe trenutno je na operaciji u Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prema saznanju, Ćiriću je teško povređena leva ruka, a ima i stepen povreda i na grudnom košu.

Voždovac je jutros potresla ova nemila situacija, kada je eksplodirao automobil u pokretu u kojem je bio Ivan Ćirić. On je teže povređen, a iz kola u plamenu izvukla su ga dvojica mladića, nakon čega je prevezen privatnim automobilom na VMA koja je danas dežurna.

(UŽIVO) EKPLOZIJA AUTOMOBILA U BEOGRADU: Reporterke Espresa u Zaplanjskoj (VIDEO)

Inače, pored Ćirića, u ovom mafijaškom obračunu povređeno je i dvoje nedužnih građana, muškarac (36) i žena (55), koji su se nalazili u drugom automobilu, koji se u trenutku eksplozije zadesio u neposrednoj blizini.

foto: prtsc/beogradska hronika jutarnji program

Kako javlja Espresov reporter sa lica mesta, automobil "sitroen c4" potpuno je uništen, kao i tri okolna automobila, koja su za vreme eksplozije bila u blizini. Ulica je blokirana za saobraćaj.

Prema nezvaničnim informacijama, koje su reporteri Espresa dobili od očevidaca ovog nemilog događaja, u automobilu je bila postavljena bomba.

Inače, za vreme akcije "Grom", policija je pretresala stanove, kuće i automobile najjačih igrača u "narko" biznisu. Jedan od stanove u koje su upali pripadnici MUP tom prilikom je i stan Ivana Ćirića, koji je jutros bio u automobilu koji je eksplodirao na Voždovcu. On je nekoliko puta privođen upravo zbog trgovine narkoticima.

Ćirić je, inače, preživeo dva atentata, a ovo mu je treći posle kojeg je ostao živ. Trenutno se nalazi na VMA, gde mu se ukazuje pomoć, a na svoju inicijativu biće prebačen na Urgentni centar.

Bonus video:

(KURIR TV) DRAMA BEOGRAĐANKE JULIJANE VASIĆ: Hteli da je isele i UBIJU PSA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.